IZREDNO STANJE

Dramatično stanje v Baru: oborožen moški grozil, da bo vse razstrelil (VIDEO)

Konec drame v Baru, Begzić se je predal.
Fotografija: Edin Begzić. FOTO: Youtube, zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Edin Begzić. FOTO: Youtube, zaslonski posnetek

Kot poročajo Vijesti, naj bi se Edin Begzić, ki je več ur pred poslovalnico banke NLB v črnogorskem Baru grozil z detonacijo eksploziva, po pogovorih s podpredsednikom vlade Dritanom Abazovičem mirno predal policiji.

Policija je danes zaradi grožnje obroženega moškega z eksplozivom evakuirala del Ulice maršala Tita. Moški je med drugim na poslovalnico banke pritrdil napis »Vrnite denar, ki ste ga ukradli delavcem Primorke«. Stavbo, v kateri je bančna poslovalnica, in del ulice so takoj evakuirali, posredovali so tudi reševalci in gasilska enota.

Objavil je videoposnetek

Moški, ki se je predstavil kot Edin Begzić, je pred tem medijem posredoval videoposnetek z youtuba, v katerem poziva predsednika vlade in podpredsednika vlade ter predsednika skupščine, naj pomagata rešiti situacijo z banko, zaradi katere naj bi imeli delavci večmilijonsko škodo.

»Banko bom držal pod nadzorom, dokler delavcem ne bo izplačala denarja, ki so ga ukradli, z zapadlimi obrestmi za ves čas, ko so čakali. S seboj bom imel solzivec in dimno masko, neprebojni jopič, pištolo, molotovke in dve improvizirani daljinsko vodeni eksplozivni napravi. Na improviziranih napravah bodo vrečke z žeblji,« je dejal po poročanju Jutarnjega lista. Dodal je, da je sin delavca Primorke. »Pripravljen sem dati svoje življenje zanje.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije