ONLYFANS

Denise Dame, Ksenija Kranjec in druge si lahko oddahnejo

Na spletnem portalu so si premislili.
Fotografija: Denise Dame. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Denise Dame. FOTO: Instagram

Prejšnji teden so na onlyfansu objavili, da nameravajo s septembrom prepovedati objavljanje erotičnih vsebin. Seveda so naleteli na nemalo kritik in razburjenja. Uporabniki in ponudniki so bili zgroženi. Oboji so bili prepričani, da bi to pomenilo propad portala. Razlog za odločitev so bile banke, ki so se zbale za svoj ugled in s portalom niso želele več sodelovati. Včeraj pa so dosegli dogovor z dvema bankama, prek katerih potekajo transakcije za plačevanje naročnin za ogled fotografij, videov in drugih vsebin in tako bo še naprej ostalo, kot je zdaj. »Mi smo za vključenost, naš portal bo še vedno dom za vse avtorje,« so objavili novico o spremembi odločitve.
 
Portal je postal še precej bolj znan med pandemijo, ko so milijoni iskali nove načine in vsebine, da bi pregnali dolgčas med zaprtjem javnega življenja po vsem svetu.


Lahek denar tudi za Slovenke


Naši najuspešnejši lepotici na tem portalu sta Denise Dame in Ksenija Kranjec. Njima sta se pridružili še Ana Pusovnik iz šova Sanjski moški in nekdanja misica Jinny Ribič


Nedavno je Denise Dame znova razburkala javnost, tokrat srbsko. Več preberite v spodnjih člankih:

image_alt
Slovenska starleta šokirala vse: slekla se je pred množico novinarjev (FOTO)

image_alt
Srbi šokirani zaradi Slovenke: Kje najdete takšne ljudi?

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije