ŽIVČNA

Stevardesa jo je nadirala zaradi dojenčkovega joka

Družina na poletu za San Francisco žrtev živčne stevardese.
Fotografija: Polet se jima je spremenil v nočno moro. FOTO: Fb
Odpri galerijo
Polet se jima je spremenil v nočno moro. FOTO: Fb

SAN FRANCISCO – Zgrožena Krupa Patel Bala je delila svojo grenko izkušnjo na poletu iz Sydneyja v San Francisco na krovu United Airlines. »Potovala sem z možem in osem mesecev starim sinom, zato sva kupila sedeže v poslovnem razredu, da bi imela dovolj prostora za dojenčka,« pojasnjuje Krupa, ki je zaposlena pri Facebooku.

Pri letalski družbi so se opravičili.
Pri letalski družbi so se opravičili.

»Po približno petih minutah dojenčkovega joka v lupinici je prišla stevardesa Linda in začela nadirati mojega moža, da je dretje nesprejemljivo.« To je tudi objavila na facebooku. Čez čas jo je Linda, ki je bila vodja osebja, povabila v ekonomski razred in ji predavala, kako bi morala že prej spremeniti otrokov bioritem, tako da bi spremenila režim hranjenja in spanja.

Polet se jima je spremenil v nočno moro. FOTO: Fb
Polet se jima je spremenil v nočno moro. FOTO: Fb

Ves čas je napredovanje svoje zgodbe objavljala na spletu. »V bistvu ne vem, kaj je narobe z mojim otrokom, a včasih pač joče,« je bila zmedena. »Slišala sem, da je za novorojenčke to nekaj običajnega, a je to moj prvi otrok, zato se morda motim. Že tako nam je težko potovati z dojenčkom, zato nam je še toliko manj treba prenašati pritiske osebja.«

Situacija naj bi zelo obremenjevala osebje, ampak ne zaradi otrokovega joka, ki ga skoraj niso opazili. »Otrokom ni dovoljeno, da jočejo več kot pet minut,« je na starše kričala Linda in trdila, da je tako zapisano v pravilih.


Po pristanku se je kapitan opravičil za Lindino vedenje, ob prihodu na letališče pa jih je pričakalo osebje United Airlines. Družini so povrnili vse stroške potovanja in Linda je bila odstranjena s poletov, dokler ne bo zaključena preiskava. »Mlade družine so dobrodošle na naših poletih, tudi v poslovnem razredu. Incident bomo podrobno proučili,« so zapisali pri letalski službi. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije