TENIŠKI TURNIR

S koronavirusom okužen tudi Goran Ivanišević

Po dveh negativnih testih je bil tretji pozitiven.
Fotografija: Goran Ivanišević je okužen s koronavirusom. FOTO: Š Kieran Doherty/Reuters Pictures
Odpri galerijo
Goran Ivanišević je okužen s koronavirusom. FOTO: Š Kieran Doherty/Reuters Pictures

»Po dveh negativnih testih v zadnjih 10 dneh sem bil ravnokar obveščen, da sem pozitiven na covid 19. Počutim se dobro in nimam nobenih simptomov. Rad bi obvestil vse, ki so bili v stiku z mano, da sem okužen s koronavirusom in jih ob tem prosim, da zaščitijo sebe in svoje bližnje. Še naprej bom v samoizolaciji, kakor sem bil doslej. Vsem, ki so se okužili, želim čimprejšnje okrevanje,« je na instagramu zapisal Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića.

Goran je bil direktor zadrskega teniškega turnirja Adria tour, ki so ga morali preklicati po tem, ko so pri Bolgaru Grigoru Dimitrovu potrdili okužbo z novim koronavirusom. Dimitrov je pred tem en teden preživel v Zadru.



Ivanišević je po prihodu iz Beograda v Zadar imel povišano temperaturo, zato je bil testiran, test pa je bil negativen. Negativen je bil tudi test po turnirju.

Število okuženih tako narašča. Do zdaj je znano, da so okužbo potrdili še pri Borni Ćoriću, trenerju Dimitrova Christianu Grohu in Đokovićevemu kondicijskemu trenerju Marcu Panichiju.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije