OBKOLILI SO JO

Pred ministrovo hišo napadli novinarko: Tresem se, bojim se ... (VIDEO)

Andrea je pretresena in v šoku.
Fotografija: Novinarka je del dogajanja posnela. FOTO: Youtube, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Novinarka je del dogajanja posnela. FOTO: Youtube, posnetek zaslona

Pri južnih sosedih odmeva napad na novinarko Slobodne Dalmacije Andreo Topić. Ta se je odpravila do hiše zdravstvenega ministra Milana Kujundžića, ki naj bi bila, sodeč po njegovi prijavi premoženja, zgrajena na točno 100 kvadratnih metrih, medtem ko dvorišča naj ne bi imela. Ko je želela novinarka preveriti, ali prijavljeni podatki ustrezajo dejanskemu stanju, so jo na dvorišču obkolili štirje moški, ki so jo hoteli nagnati. Kot je kasneje za Večernji list povedala Topićeva, je kar naenkrat proti njej stekel eden od njih. Kmalu ga je prepoznala, šlo naj bi za bližnjega sorodnika ministra, ki ga je spoznala že v preteklosti. »Tukaj ne boš snemala! Kdo ti je dovolil? To je ministrova cesta, umakni avto! Umakni se, umakni se!« je vpil po navedbah novinarke. 
 

Preberite tudi: Napovedal supervirus, ki bi lahko ubil 33 milijonov ljudi



Ta mu je odgovorila, da ne gre za zasebno cesto, saj je pred prihodom to preverila. Ko se je umaknila v avto, so jo moški obkolili, ki so skakali po prtljažniku in sprednjem delu avtomobila. Del verbalnega napada je novinarka posnela s telefonom. Kot je zaupala novinarjem, je bila še naslednji dan pretresena in v šoku.


Policija prijela štiri ljudi

Dogajanje je potrdila tudi policija, ki je razkrila, da so prijeli štiri osebe, stare 42, 43, 66 in 68. Po njihovih podatkih so jo moški verbalno napadli, ji preprečili odhod in na nekaterih mestih poškodovali vozilo.

Po incidentu se je odzval tudi minister, ki je dejal, da dogodek obžaluje. Kot je dejal medijem, naj bi šlo za delavce, ki so dela opravljali pri sosednji hiši.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije