Pokukajte v najdražjo hišo v ZDA (FOTO)

V prestižnem losangeleškem predelu Bel Air bo kmalu na prodaj razkošna vila. V njej bo več bazenov, igrišče za bovling, kinodvorana in tudi 20 spalnic.
Fotografija: V notranjosti bo več bazenov.
Odpri galerijo
V notranjosti bo več bazenov.

Pol milijarde dolarjev oziroma 448 milijonov evrov je cena, ki jo bo moral kupec odšteti za najdražjo hišo v ZDA. No, dejansko ne gre za navadno hišo, ampak veliko moderno vilo. Lahko bi rekli kar mini Versailles. Ta stoji nikjer drugje kot v prestižnem losangeleškem predelu Bel Air, kmalu pa bo tudi na prodaj. Zagotovo se ga ne bi branil niti princ z Bel Aira iz nekoč zelo uspešne in istoimenske komične nadaljevanke, v kateri je vlogo novopečenega bogataša odigral Will Smith.

Lastnik bo sosed Anistonove in Muska.
Lastnik bo sosed Anistonove in Muska.

Kdor bo pripravljen plačati toliko denarja, bo na 9290 kvadratnih metrih lahko počel vse, kar si bo zaželel. V stavbi bo nočni klub, lepotni salon, 20 spalnic, od štiri do sedem plavalnih bazenov, pet dvigal, igrišče za bovling, kinodvorana in seveda prekrasen razgled na Los Angeles in Pacifik. Idejo za takšno hišo je dobil filmski producent Nile Niami. Sprva so načrtovali, da bi eno od sob obkrožal akvarij z meduzami, a so si premislili. Seveda si takšna hiša zasluži tudi veliko garažo: v njej bo prostora za 30 avtomobilov.


Niami se je moral na predstavitvi načrtov nove hiše že braniti očitkov, da je s tako visoko ceno želel le zbuditi pozornost in da je prenapihnjena. »Ko imaš nekaj, kar je tako redko kot Mona Liza, lahko zahtevaš, kar hočeš,« je odgovoril na vse skupaj. In nadaljeval, da bo brez težav zahteval pol milijarde dolarjev, ko bo hiša na trgu. To menda glede na trg in zahteve kupcev niti ni pretirana cena. Pri tem seveda ne pozabi povedati, da bodo imeli stanovalci zelo znane sosede. Med drugimi ameriško igralko ​Jennifer Aniston in tehnološkega guruja Elona Muska

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije