VZNEMIRJANJE POTNIKOV

Po grozljivki na letalu od 25-letnice terjajo prek 90 tisoč evrov

Zaradi nje so morali opraviti nepredvideni postanek.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Guliver, Getty Images
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Guliver, Getty Images

ESSEX – Si predstavljate, da ste na letalu, na katerem nekdo zblazni in začne vpiti, da bo vse pobil? To se je nedavno zgodilo na letu iz Londona proti Turčiji.

Chloe Haines (25) naj bi doživela nemogoč izpad, zaradi katerega so vsi onemeli. Tekala je po letalu, poskušala odpreti vrata, po pričevanjih pa naj bi tudi vpila, da bo vse pobila. Osebje letala jo je poskušalo pomiriti, a zaman. Ženska se je na vso moč upirala, udrihala, kričala in brcala. Eden od očividcev pravi, da je šlo za drobno dekle, ki pa je bila močna kot odrasel moški. Naposled jo je osebje ob pomoči potnikov obvladalo in ji preprečilo nadaljnje vznemirjanje. 

Incident se je zgodil komaj 25 minut po vzletu z londonskega Stansteda, zato so sprejeli odločili, da opravijo nepredvideni postanek v Essexu in se nemogoče potnice znebijo. Pri tem pa sta jih pospremili tudi vojaški letali.

Od ženske zdaj letalec Jet2.com terja poplačilo 85 tisoč funtov (prek 93 tisoč evrov) stroškov, ki so nastali zaradi nujno potrebne preusmeritve, prav tako pa so ji do konca življenja prepovedali vstop na njihova letala.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije