PROSTITUCIJA

Perverzni Arabci obožujejo Srbkinje: za nenavadne želje mastno plačujejo

Služijo tudi po več tisoč evrov na teden.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Zaslonski posnetek

V Dubaju, Hrvaški in Črni gori so prostitutke iz Srbije najprivlačnejše za stranke, je za Kurir povedal nekdo neimenovan, ki je baje dolga leta živel v Dubaju. Manekenke, starlete, voditeljice in pevke pogosto prihajajo v ZAE z izgovorom, da so tam našle službo, nato pa bogatim šejkom za velik denar izpolnjujejo spolne fantazije.


Odidejo kot hostese, vrnejo se kot bogatašice


Sezona v Dubaju traja vse leto, zato dekleta v Srbiji starše zlahka prepričajo, da so tam dobile službo. Če so se dobro odrezale pri moških in dobile priporočilo, jih pozneje pokličejo tudi na zabave na jahtah in apartmajih, kjer se jim obeta največji zaslužek. Šejki svojim gostom plačujejo poleg tarife še letalsko karto, bivanje in draga oblačila. Spolne delavke lahko zaslužijo od nekaj sto pa do nekaj tisoč evrov na teden. Arabci imajo menda radi perverzije, blondinke z oblinami, orgije, zabave s kokainom ...

Za Kurir je spregovoril tudi zvodnik, ki je posrednik med bogatimi klienti in dekleti. »Delam s petimi vrhunskimi dekleti iz Srbije, ki so s svojim poslom nakupila stanovanja pa vsem svetu. Od običajnih lokalnih mladenk sem naredil dame.«Pravi, da zaslužijo od tri do pet tisoč dolarjev na teden. Njihova edina skrb je, da so čiste, urejene, da dišijo in da so oblečene v znane blagovne znamke. Delajo vsak dan, razen 'v tistih dneh'.




 
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije