Operna pevka prebila varnostni blokadi pri Trumpovih

Nanjo so tudi streljali, a se jim je kljub temu izmuznila.
Fotografija: Donald Trump z ženo Melanio. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Donald Trump z ženo Melanio. FOTO: Reuters

Na Floridi so v petek aretirali 30-letno operno pevko Hannah Roemhild iz Connecticuta, ki je z avtomobilom prebila dve varnostni zapori pred posestvom ameriškega predsednika Donalda Trumpa Mar-a-Lago v Palm Beachu in se potem še nekaj časa uspešno izmikala policiji. Šerifov urad Palm Beacha preiskuje, ali je bila pijana ali pod vplivom mamil.
 
Preberite tudi:
Na Trumpovem posestvu odjeknili streli

Začelo se je v enem od hotelov nedaleč od Trumpovega posestva, kjer so varnostniki poklicali policijo zaradi Roemhildove, ki je razgrajala in zaplesala na svojem športnem terencu. Ko se je pripeljal policist, je skočila v avto in se zaklenila. Policist je razbil steklo in jo skušal ujeti, vendar je odpeljala in mu čez nekaj časa pobegnila.

Melanie in Donalda ni bilo

Roemhildova je pripeljala pred Mar-a-Lago, prebila prvo in nato še drugo varnostno pregrado, nakar so varnostniki in tajna služba začeli streljati nanjo. Avtomobil so večkrat zadeli, a je spet pobegnila in so jo odkrili šele v sosednjem West Palm Beachu.

Trumpa in prve dame Melanie takrat še ni bilo na posestvu, kamor sta pripotovala v petek zvečer. Med divjanjem na srečo ni bilo poškodovanih.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije