ŠTAJERKA

Na avtocesti: gori avtobus, predor zaprt

Obvoz je urejen. 
Fotografija: Takole je na cestninski postaji Tepanje. Tukaj je treba zapustiti avtocesto proti Celju oziroma Ljubljani. FOTO: Darsova cestna kamera
Odpri galerijo
Takole je na cestninski postaji Tepanje. Tukaj je treba zapustiti avtocesto proti Celju oziroma Ljubljani. FOTO: Darsova cestna kamera

SLOVENSKE KONJICE – Štajerska avtocesta je zaprta proti Ljubljani zaradi gorečega avtobusa pred predorom Golo rebro, poroča prometnoinformacijski center. Obvoz je urejen. Avtocesto zapustite na izvozu Slovenske Konjice in se vrnete nanjo v Dramljah.

Sicer pa je v predprazničnem petku nekaj gneče na slovenskih cestah. Dars poroča:
  • A2, Ljubljana–Obrežje, med počivališčem Zaloke in priključkom Drnovo v smeri Obrežja, gost promet z zastoji. V dolžini 1 km in 800 m. Zamuda: 5 min.
  • A2, Ljubljana zahodna obvoznica, med razcepom Koseze in razcepom Kozarje iz smeri Brda proti Brezovici, je območje zastojev v dolžini 3 km in 800 m. Zamuda: 14 min.
  • A1, Ljubljana južna obvoznica, na razcepu Kozarje iz smeri Viča proti Brezovici, gost promet z zastoji. V dolžini 500 m.
  • A1, Ljubljana južna obvoznica, med priključkom Ljubljana zahod in razcepom Malence iz smeri Rudnika proti Debelemu hribu je območje zastojev v dolžini 8 km in 600 m. Zamuda: 25 min.
  • H3, Ljubljana severna obvoznica, na razcepu Koseze iz smeri Podutika proti Brdu gost promet z zastoji. V dolžini 800 m. Zamuda: 2 min.
  • A1, Koper–Ljubljana, pred razcepom Kozarje v smeri Ljubljane, gost promet z zastoji. V dolžini 1 km in 600 m. Zamuda: 2 min.
 

Imate zgodbo za nas? Pišite nam, dodajte fotografije ali video.


Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije