NEVERJETNO

Mama potrdila: pogrešana Emilija s fantom pobegnila v Nemčijo in se poročila

Sprva so zanikali, da je to resnično, na koncu pa je policija vest potrdila.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Reuters

Mladi se včasih znajdejo v stiski, iz katere ne vidijo izhoda. Včasih v tistem trenutku ocenijo, da je boljše potegniti kakšno drastično potezo, pa čeprav to pogosto ni dobra rešitev. Že večkrat smo poročali o pogrešanih osebah, naslednja zgodba o pogrešanju mladoletnice pa prihaja iz srbske Surdulice.

Starši Emilije so pred kakšnim tednom prijavili, da jo pogrešajo. Emilija je odšla v šolo, domov pa se ni vrnila. Starši so se po pomoč zatekli na policijo, toda čez nekaj dni so prejeli telefonsko sporočilo, da se je poročila v Nemčiji. Policija je nato ugotovila, da je z nekim moškim v beemveju prečkala mejo in vstopila v Madžarsko, od tam naprej pa ji je bila pot po EU odprta. Kmalu so ugotovili, da je zgodba resnična, da je Emilija zbežala s fantom, s katerim je v intimni zvezi že dve leti.

Mati je 28. novembra umaknila zahtevo po iskanju Emilije, saj jih je obvestila, da se je poročila. Kar se policije tiče, je primer zato končan, Emilija družina pa se bo očitno morala sprijazniti z zetom, ki ga očitno že pozna ...

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije