PONUDBA, DA TE KAP

Jadranske orgije, na katerih dekleta mastno služijo, viagro pa ližejo kot bombone

Nekatere se zadovoljijo že z nakitom, dizajnersko torbico ali oblačilom prestižne znamke ...
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Thinkstockphotos
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Thinkstockphotos

Ni malo tistih, ki se ukvarjajo z najstarejšo obrtjo, zadnja leta pa je vse bolj znano, da se razvrat poleti izza štirih sten seli na morje na prestižne jahte. Da je to donosen posel, tako poroča srbski Kurir, priča dejstvo, da so dekleta iz drugih držav z letali množično prihajala na jug Hrvaške, da bi se nekaj dni ali nekaj tednov družile z nenasitnimi gosti, nato pa se vrnile v domovino bogatejše – nekatere za torbico ali obleko, druge za nekaj stotakov ali tisočakov. 

Takšne storitve deklet na poziv izkoriščajo lokalni tajkuni, športniki, tudi pripadniki podzemlja, ki za to iz denarnice brez problema potegnejo kak tisočak. Dekleta, ki so sodelovala v igrah za odrasle na jahtah, naj bi največkrat prihajala kar iz okoliških držav. Še posebej veliko zanimanja je menda za tiste iz Srbije in BiH. To pa preprosto zato, ker so svoje telo pripravljene prodati že za kos nakita, luksuznega oblačila ali dizajnersko torbico.

Spremljevalke


​​Na jahtah naj bi alkohol tekel v potokih, do nezavesti pa se njuha kokain. Kurir piše, da številna dekleta iz Hrvaške takšne posle opravljajo tudi na jahtah tujcev pod izgovorom, da gre za manekenske posle. Menda prek agencije za 500 evrov na dan, za storitev pa pripišejo, da gre le za spremljavo.
 

Osebje razkriva, kaj se dogaja


Član osebja na eni od jaht, kjer potekajo orgije, je nedavno razkril, da je na takšnih zabavah prepolno drog (kokaina ipd.), viagra pa se žveči kot bomboni. Niso pa najhujši razvratneži lastniki jaht, ampak najemniki, ki za teden ali dva uporabe luksuznega plovila z bazenom odštejejo preko pol milijona evrov: »Na teh poteh gre le za to, da dobijo drogo, prostitutke in nadlegujejo posadko z nemogočimi zahtevami ... A se ne pritožujem. Samo v enem poletju sem z napitninami zaslužil preko 28.000 evrov.« Najbolje naj bi služile prostitutke v Cannesu. Najuspešnejše baje v času filmskega festivala pospravijo tudi po 35 tisočakov. Na Jadranu so plačila bistveno nižja.
 

Prostitutka rekla bobu bob


​Na koncu v Kurirju citirajo še neko Rusinjo, ki se ukvarja z elitno prostitucijo: »Seks ni tako strašen. Običajno traja samo pet minut. Malo vzdihuješ, zvijaš se, rečeš, kako velikega in trdega ima, zanj je to sprožilec in vsega je konec v petih minutah.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije