Hindujci oboroženi s kravjaki in urinom

V Indiji se pred virusom branijo s tradicionalno medicino. Ponekod pijejo kravji urin ali se z njim razkužujejo.
Fotografija:
Odpri galerijo

Novi koronavirus ni zaobšel niti Indije, in čeprav tudi v tej azijski državi zdravstvene oblasti sprejemajo vse bolj resne in odločne ukrepe za zajezitev širjenja virusa, se mnogi zatekajo k morebiti nevarnemu samozdravljenju in nenavadni preventivi. V skladu s hindujskim prepričanjem so namreč krave svete živali, zato so se celo nekateri višji člani hindujske nacionalistične stranke premierja Narendre Modija odločili za skrajno potezo.

Po novem namreč za zdravje pijejo kravji urin, ki naj bi po njihovem krepil človekov organizem in uspešno odganjal okužbo z novim koronavirusom, kopanje v kravjih iztrebkih pa po njihovem celo pozdravi covid-19! Nekateri vztrajajo, da naj bi se kravjaki uspešno spopadali celo z rakom, mnogo učinkoviteje kot t. i. angleška zdravila, in zavračajo opozorila ne samo zahoda, temveč tudi svoje lastne zdravstene stroke, ki svari pred pastmi tradicionalne medicine. »Ni dokazov, da bi tako lahko preprečevali
Mnogi uživajo pripravke iz kravjega urina in se tako borijo proti okužbi.
Mnogi uživajo pripravke iz kravjega urina in se tako borijo proti okužbi.
okužbo z novim koronavirusom ali zdravili covid-19. Lahko samo rečem, da so kravjaki in kravji urin odpadki, za katere nikakor ne moremo trditi, da so zdravju koristni,« je opozoril eden od tamkajšnjih uglednih virologov, zgrožen, ker so v nekaterih ustanovah celo samovoljno zamenjali običajno razkužilo s kravjim sečem in s tem popršili nič hudega sluteče obiskovalce!

Kravji urin uspešno učinkuje tako proti bakterijam in virusom, zato nas lahko zavaruje tudi pred to tegobo, vztrajajo številni hindujci, uradne indijske oblasti, zaskrbljene zaradi vse večjega števila obolelih, teh po številu prebivalcev največji državi na svetu že več kot sto, uradno so potrdli tudi dve smrtni žrtvi, število okuženih pa se hitro povečuje.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije