SPOMINI

Ganljivo: »Moj oče umira. Se lahko slikam z njim namesto z zaročencem?«

Po težki bolezni je Tim umrl.
Fotografija: Becky so po smrti očeta ostali spomini in fotografije. FOTO: Zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Becky so po smrti očeta ostali spomini in fotografije. FOTO: Zaslonski posnetek

Ameriška fotografinja Bonnie Turner je objavila pretresljivo zgodbo o naročilu, ki ga je imela nedavno. Najela jo je Becky, katere oče umira za rakom prostate. Na fotografiji v svoji poročni obleki se je zato namesto s svojim izbrancem Mattom želela fotografirati z očetom Timom.
 
Zaradi slabega zdravstvenega stanja očeta se je Becky bala, da ne bo dočakal njene poroke. Fotografinjo je zato prosila, da organizira fotografiranje z očetom. »To čudovito žensko sem spoznala lani poleti. Zaročila se je in me najela, da napravim fotografije z njenim zaročencem. Nikoli nisva določili datuma, ker je pogosto deževalo, sva se pa pogosto slišali glede tega,« je opisala fotografinja, nato pa dodala, da je kmalu dobila sporočilo, ki jo je ganilo.
 
»Moj oče se bori z rakom na prostati in prišlo smo do trenutka, ko ne more več na terapijo. Včeraj smo izvedeli, da ta teden odhaja v hospic. Rada bi izkoristila polog, ki sva ga z Mattom dala, da bi organizirali družinsko fotografiranje. Z Mattom bova kasneje poskrbela za svoje fotografije, to je pomembnejše,« ji je zapisala Becky. »Z očetom je namreč iz dneva v dan slabše.« 
 
Fotografinja je poleg ganljive prošnje na instagramu objavila tudi fotografije, ki so nastale. »Moje srce je polno žalosti, saj sem danes izvedela, da je umrl. Močno se je boril tako dolgo. Fotografije in spomini so neprecenljivi, ko je to vse, kar ti ostane,« je zapisala Bonnie.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije