PRESTIŽ, DA TE KAP

FOTO: Vas zanima, kako je videti dopust za 100 tisočakov na noč?

Na otoku lahko hkrati biva 48 gostov, ki so nameščeni v šestih vilah z razgledom na prelepo morje. Seveda so jim na voljo številne storitve, ki se k taki ceni tudi podajo.
Fotografija: Vila s pogledom na morje. FOTO: Banwaprivateisland.com
Odpri galerijo
Vila s pogledom na morje. FOTO: Banwaprivateisland.com

Medtem ko se mnoge družine v Sloveniji veselijo neobdavčenega regresa do višine povprečne plače, saj si bodo z njegovo višino končno lahko plačale dopust, je nekaterim za višino regresa prav malo mar. Te dni je namreč vrata odprl najdražji resort na svetu, ki se nahaja na manjšem zasebnem otoku Banwa na Filipinih. Za nočitev na njem bo moral gost iz denarnice potegniti kar 100.000 dolarjev ali 88 tisoč preračunanih evrov. 

Na butičnem otoku lahko hkrati biva 48 gostov, ki so nameščeni v eni od šestih luksuznih vil z razgledom na prelepo morje. Manjkajo ne niti džakuziji, bazeni, hvalijo pa se tudi, da se streže zdrava hrana, ki je lokalno vzgojena na ekološki farmi. Poleg tega bodo gostje imeli na voljo nutricionista, ki bo poskrbel za še posebej uravnotežene obroke, v katerih bodo petičneži uživali v odprti kuhinji. Na voljo so tudi sprostitvene storitve za dušo in telo, pilates, tenis, tekaška steza in igrišče za tek. Če koga zanima kuha, bodo tečaje nudili znani chefi.


Mimogrede, če želite na otok, vas bodo tja pripeljali s helikopterjem, zasebnim ali vodnim letalom. Kot se za bogataše spodobi, mar ne?

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije