Festivala, kamor zahajajo mnogi Slovenci, očitno ne bodo odpovedali

Koronavirus organizatorjev menda ni ustavil.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO:  Reuters Pictures
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO:  Reuters Pictures

Pandemija novega koronavirusa je povzročila množične odpovedi številnih festivalov po vsem svetu. Pri nas so mnoge prireditve, ki so tradicionalno potekale v poletnih mesecih, že odpovedali oziroma prestavili na prihodnje leto. Ljubitelji dobre glasbe in zabave se torej letošnjih festivalov, kot so denimo Pivo in cvetje, Metaldays ter Punk Rock Holiday, ne bodo mogli udeležiti. Prestavljen je tudi svetovno znani festival elektronske glasbe Tomorrowland, na suhem pa bodo tudi ljubitelji piva po Evropi, saj je prestavljen tudi legendarni Oktoberfest.

Toda hrvaški mediji poročajo, da se organizatorji festivala Ultra Europe, ki je izredno priljubljen tudi med Slovenci, (še) niso odločili za odpoved. Na spletni strani namreč še vedno odštevajo ure in minute do začetka množičnega dogodka. Festival bo predvidoma trajal od 10. do 12. julija v splitskem Parku mladih.

Kot poroča 24sata, organizatorji za izjave niso na voljo, so pa iz zanesljivih virov izvedeli, da resno načrtujejo izvedbo festivala. Cena vstopnice za 3-dnevno prireditev znaša slabih 160 evrov, tisti gostje, ki želijo posebno ('VIP') obravnavo, pa bodo za tridnevni vstop morali odšteti slabih 400 evrov. Lani je prek slovenske agencije tja odpotovalo 1500 naših državljanov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije