BLONDI

Bujna starleta priznala, da je kupila diplomo, a niti ne ve katero

»Nisem dekle za delo,« pravi.
Fotografija: Nada Đukić je znan tudi po svojih silikonskih vsadkih. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Nada Đukić je znan tudi po svojih silikonskih vsadkih. FOTO: Youtube

Ko človek že misli, da ga, ko beseda nanese na starlete in resničnostne zvezdnice, nič ne more presenetiti, se pojavi Srbkinja Nada Đukić (34), znana kot Blondi. Ta se je na javni televiziji pohvalila z nečim, kar skuša večina tistih, ki so naredili enako, za vsako ceno skriti.

Blondi se je razgovorila o tem, kako je prišla do svoje diplome: »Vse sem uredilo prek sorodnika, ki ga ni več z nami. Pogovarjala sva se in mi je rekel, kako sem inteligentna in hitro tipkam na mobitelu. Hotel je, da naredim nekaj več, a se nisem hotela učiti, ker so druge stvari pomembnejše zame. Tedaj sva se dogovorila, da bom kupila diplomo. Tega ne želim skrivati. Ne vem, katero diplomo, a vem, da ne bom delala, ker nisem dekle za delo. Nikoli v življenju nisem delala in nikoli ne bom. Vedno sem imela vse.«

V neki oddaji je Blondi razkrila, zakaj se je odločila za takšno (nezakonito) dejanje: »To sem naredila zaradi staršev, če pa me vprašaš, nimam pojma, katero šolo sem končala.« Njene besede so zgrozile srbsko javnost, številni komentatorji so menili, da je njeno gostovanje sramota za državo. »To je nekaj najbolj ogabnega, kar sem slišala v življenju. S tistim, česar se pameten sramuje, se budalo hvali,« je le eden izmed komentarjev.

Blondi je v preteklosti priznala, da so njena slabost nogometaši in da ji je eden ponujal 50.000 evrov, da bi bila njegova partnerica.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije