NIZKOCENOVNIKI

Brez naslonjala po zraku

Kar se je še pred časom zdelo kot šala, se utegne kmalu uresničiti.
Fotografija: Brez naslonjala po zraku FOTO: twitter
Odpri galerijo
Brez naslonjala po zraku FOTO: twitter

Ko so začeli v letalskem prometu prevladovati nizkocenovni prevozniki, ki so znižali cene vozovnic tudi na račun manjšega udobja, odprave toplih obrokov, zastonj pijače in podobno, so se mnogi komentatorji začeli spraševati, da ni več daleč čas, ko se bomo po zraku prevažali stoje, natrpani kot v avtobusih javnega potniškega prometa.

Če so bile te pripombe bolj za šalo kot zares, je zdaj angleški nizkocenovni letalski prevoznik EasyJet poskrbel, da bodo tovrstni komentarji spet oživeli. Uporabnik twitterja Matthew Harris je namreč objavil fotografijo gospe, ki je z EasyJetom letela z londonskega letališča Luton v Ženevo in to na stolu brez naslonjala za hrbet. Harris je ob objavi fotografije zastavil vprašanje, ali je to sploh dovoljeno. Ljudje so se različno odzvali na Harrisovo objavo. Nekateri so se zabavali, pisali hudomušne komentarje na račun letalske družbe, drugi so se seveda močno razjezili. Spraševali so se, kako je pilot sploh lahko poletel s takšnim letalom.

A da bi bila celotna zgodba še bolj zanimiva in dramatična, so iz EasyJeta prosili Matthewa Harrisa, naj odstrani svoj zapis in sliko gospe na sedežu brez naslonjala. Dejali so, da nihče ni sedel na teh neuporabnih stolih, da so jih v Ženevi potem popravili in da je gospa dobila letalski sedež z naslonjalom vred. Slika, ki jo je na twitterju objavil Harris, pa naj bi po njihovem nastala še na londonskem letališču pred vzletom. Seveda je zavrnil umik in logično vprašal, kaj pa bi bilo, če bi bilo letalo polno.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije