DRUŽINSKA TRAGEDIJA

Boleča izpoved Nenada Periša. Hčerka mi je rekla: Oče, pojdi po Mateja

Danes bo znano, ali so v Donavi po 139 dneh našli pogrešanega Mateja.
Fotografija: Nenad Periš. FOTO: zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Nenad Periš. FOTO: zaslonski posnetek

Nenad Periš, oče pogrešanega Mateja, za katerim se je 30. decembra izgubila vsaka sled, ponovno doživlja agonijo, potem ko so v Beogradu pri Adi Huji na površju Donave našli truplo mladega moškega, za katerega sumijo, da je njegov sin. Čeprav obdukcija še ni končana, pa je za hrvaške medijev dejal, da je resnica, ki jo je včeraj spoznal, boleča.

image_alt
To je majica, ki so jo našli na truplu ob Donavi: enaka, kot jo je nosil Periš (VIDEO)

»Čakali smo novico, čakali na resnico, a ta se je pokazala takšna, kakršna je – boleča in težka,« je povedal za HRT. »Kot sem govoril, smo morali biti pripravljeni tudi na to. Morda se bo nekomu zdelo nenavadno, ampak čeprav je boleče in težko, in verjemite mi, da mi je strašno težko, mora človek imeti upanje. Mene moja vera uči, da upanje vedno obstaja,« je dejal Nenad Periš.

image_alt
Oče Mateja Periša po odkritju trupla: Zelo mi je hudo

V pogovoru za RTL je dodal, da je »Matej svojo zgodbo na tem planetu končal«, in razkril, kaj mu je rekla hčerka. »'Oče, pojdi po Mateja in ga pripelji domov,' to mi je rekla. To bom storil v tem dnevu, dveh. On je z nami in vedno bo,« je za HRT povedal ožaloščeni in pretreseni Nenad Periš.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije