V BELO HIŠO

Bidnova potrdila: prihaja muca!

Ob številnih preglavicah s psom bosta posvojila še mačko. Major opravlja zahtevno urjenje, z muco ne bo težav.
Fotografija: Mlajši Major je zvedav in živahen, starejši Champ pa vse dni poležava. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Mlajši Major je zvedav in živahen, starejši Champ pa vse dni poležava. FOTO: Reuters

Kljub številnim zapletom s prilagajanjem na Belo hišo in kopico novih ljudi se bo nemški ovčar Major moral sprijazniti še z mačko. Jill in Joe Biden sta namreč neomajna pri svoji odločitvi, nov dom bosta napolnila s hišnimi ljubljenci.

Spomnimo, triletni Major jo je gospodarjema zagodel z dvema jeznima izbruhoma, med katerima je šavsnil dva nič hudega sluteča uslužbenca Bele hiše; najprej je ugriznil agenta tajne službe, potem pa jo je skupil uslužbenec ameriškega Urada za narodne parke, ki je na nejevoljnega Majorja naletel na južni trati Bele hiše. Po zahtevnem urjenju so za rešenčka iz Delawara najeli še posebnega trenerja, ki naj bi z njim opravil zelo zahteven program, med katerim naj bi se Major naučil brzdati svoje zobe, a vprašanje je, ali bo pridobljeno znanje zmogel uporabiti tudi v svojem odnosu do muce.

Prva dama odločno odgovarja, da o Majorjevem uspehu ne dvomi, saj da je med svojim urjenjem veliko časa preživel v družbi mačk, ki jim nikoli ni hotel storiti žalega, zato zanesljivo ne bo imel težav z novo sostanovalko. Champ, starejši nemški ovčar, je mirnega značaja, pri svojih trinajstih letih pa najraje preživlja čas med poležavanjem ob kaminu ali na trati, zato posebnega odziva od njega niti ne pričakujejo.


Kakor koli že, v Beli hiši se nedvomno obetajo zanimive živalske prigode, mačke pa, zanimivo, v ameriški predsedniški rezidenci ni bilo že trinajst let. Nazadnje je tam živela z Bushevimi, ime ji je bilo India; Clintonovi so imeli mačkona Socksa, Carterjevi pa siamsko Misty Malarky Ying Yang.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije