ZA HEROJE

Zdravstveno osebje na petzvezdičnem oddihu (VIDEO)

Slovensko zdravstveno osebje zaključuje brezplačni oddih v portoroškem hotelu Kempinski Palace. Za mnoge prva izkušnja takšnega razkošja.
Fotografija: Hotel Kempinski. FOTO: Marko Feist
Odpri galerijo
Hotel Kempinski. FOTO: Marko Feist

Svetovna epidemija koronavirusa je svet povezala na nov in drugačen način. Organizacije in ljudje so si bliže kot kdaj prej. Tako so tudi največje in najuspešnejše družbe imele priložnost izkazati svojo velikost ter zahvalo tistim, ki so najbolj zaslužni za javno zdravje.

Družba MK Group ustanovitelja in predsednika Miodraga Kostića je od začetka epidemije donirala že več kot 500.000 evrov. Z Zahvalo herojem je MK Group 100 zdravnikom ter zaposlenim v zdravstvu iz Slovenije omogočila brezplačni oddih v petzvezdičnem hotelu Kempinski Palace Portorož. Ob tej priložnosti so se zaposleni v zdravstvu družbi MK Group zahvalili za prijazno gesto predsednika Miodraga Kostića. Spomnimo, vodstvo in vodilni zdravniki so na strokovnem posvetu covid 19 bolnišnic v hotelu Kempinski Palace Portorož izmenjali svoje izkušnje o organizaciji dela v bolnišnicah ter pripravah na morebitni drugi val epidemije. S tem se je med 15. junijem in 15. avgustom začelo dvomesečno obdobje, v katerem so zaposleni v zdravstvu, v covid bolnišnicah, imeli priložnost brezplačnega oddiha, ki so ga z veseljem izkoristili.
 
Jelena Baronik, direktorica hotela Palace Portorož, po obisku prvih zdravnikov ter zaposlenih v zdravstvu iz vseh štirih covid 19 bolnišnic: »Naš hotel temelji na visokih moralnih ter etičnih načelih. Odločitev predsednika MK Group Miodraga Kostića za povabilo zdravnikov in zaposlenih v zdravstvu k brezplačnemu letovanju je pravi izkaz solidarnosti ter razumevanja lokalnega okolja in skupnosti. Veseli nas, da lahko brezplačni oddih omogočimo tistim, ki to v tem trenutku najbolj zaslužijo. To so zaposleni v zdravstvu, ki vsakodnevno skrbijo za naše zdravje.«




 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije