Policijska akcija na Letališki v Ljubljani: Rastoder eno, policija drugo

Gre za skladišče uvoznika banan, znanega Slovenca Izeta Rastoderja, ki je za nekatere medije pojasnil, da so sami poklicali na pomoč.
Fotografija: Letališka cesta. FOTO: bralec
Odpri galerijo
Letališka cesta. FOTO: bralec

»Preiskovalci so danes izvedli nujna preiskovalna dejanja na podlagi odredb sodišča in državnega tožilstva v povezavi s sumom storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje prepovedanih drog in prometa z njimi.« Tako so nam o policijski akciji na Letališki cesti v Ljubljani pred nekaj minutami odgovorili iz Generalne policijske uprave. Pojasnjujejo še, da je današnja preiskovalna aktivnost posledica preiskave, ki jo Nacionalni preiskovalni urad (NPU) vodi že nekaj časa v skladu z usmeritvami pristojnega državnega tožilstva.

»Izvajanje operativnih aktivnosti nadaljujemo, sledila bo analiza pridobljenih podatkov, o vseh zbranih obvestilih bomo obvestili pristojno državno tožilstvo,« so še zapisali v odgovorih.

Niso prišli, ker so jih klicali Rastoderjevi, ampak ...

Spomnimo, danes zjutraj smo prvi poročali o akciji specialcev na Letališki cesti, kjer se nahaja skladišče z velikim napisom Derby. Gre za skladišče uvoznika banan, znanega Slovenca Izeta Rastoderja, ki je za nekatere medije pojasnil, da so sami poklicali na pomoč policijo, potem ko so v paketu namesto banan našli papir. Policija nam je v odgovoru zapisala: »Današnji postopki torej niso posledica klicev občanov na interventno številko 113. Več informacij v tem trenutku zaradi interesa preiskave ne moremo razkriti.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije