Predstavitvena informacija

Brezplačni delovni zvezki, za pomoč učencem

Za učence, ki zaradi različnih razlogov nimajo tiskanih delovnih zvezkov in je zato njihov pouk na daljavo otežen, sta založbi Rokus Klett in Modrijan izobraževanje pripravili posebne brezplačne različice delovnih zvezkov v formatu PDF, ki jih lahko učenci v času epidemije koronavirusa natisnejo na domačih tiskalnikih.
Fotografija: FOTO: Rokus Klett
Odpri galerijo
FOTO: Rokus Klett

Brezplačne, na novo pripravljene datoteke s poglavji za zadnje mesece šolskega leta so učencem od 6. do 9. razreda na voljo na novi spletni strani korona.rokus-klett.si. V enaki obliki so dostopni tudi deli vadnic Znam za več z dodatnimi razlagami in vajami.

Številni učitelji, ki sicer ne uporabljajo delovnih zvezkov, in tudi starši učencev so se obrnili na založbi ter izrazili stisko in potrebo po tej možnosti. Tisti učitelji, ki pri pouku redno uporabljajo delovne zvezke, pa poročajo, da so jim prav ti v trenutni situaciji rešili mnogo težav in prihranili veliko časa. Nastala situacija, ki kaže na nenadomestljivost uporabe delovnih zvezkov, bo morda prispevala k boljšim odločitvam staršev in učiteljev glede izbire teh gradiv za naslednje šolsko leto.

Več tukaj

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije