NAJ PIRH

Zaključno dejanje je vse bližje: Prinesite vaše pirhe v kiosk!

Izbor za naj pirh Slovenskih novic se preveša v zaključno fazo.
Fotografija: Razglasitev zmagovalcev bo v soboto, 8. aprila. FOTO: Igor Modic
Odpri galerijo
Razglasitev zmagovalcev bo v soboto, 8. aprila. FOTO: Igor Modic

Drage bralke in bralci Slovenskih novic, zaključno dejanje je vse bližje! Govorimo namreč o končni odločitvi, katera pisanica bo tokrat najbolj navdušila strokovno komisijo in katera bo najbolj izstopala iz plejade vaših prispelih umetnin, s katerimi se tudi letos potegujete za naj pirh Slovenskih novic.

Tako kot je vse bližje velikonočni čas, tako je pred vrati že 27. izbor za najlepše velikonočne pirhe, ki ga tradicionalno prirejamo. Poudariti je treba, da se bodo v zaključni izbor uvrstili vsi vaši izdelani pirhi, ki bodo prispeli do ponedeljka, 3. aprila 2023, na naslov Delo, d. o. o., Likozarjeva 1, 1000 Ljubljana, s pripisom Pirhi.

Če vam jih še ni uspelo poslati, vam ostane le še ena in edina možnost: lahko jih prinesete osebno, vendar, pozor! To lahko storite samo ta ponedeljek, 3. aprila. Le ta dan jih bomo sprejemali v kiosku na ploščadi pred stavbo Slovenskih novic v Ljubljani. Pa še nekaj: pisanice boste lahko tja dostavili in oddali samo med 10. in 14. uro. S seboj prinesite izpolnjeno prijavnico.

Izmed vseh prispelih pirhov bo komisija pod vodstvom dr. Janeza Bogataja v sredo, 5. aprila, naposled izbrala po tri najboljše v posamezni kategoriji, v tradicionalni, moderni in otroški. Razglasitev zmagovalcev bo v soboto, 8. aprila, jasno, v časopisu Slovenske novice! 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije