V NEDELJSKIH NOVICAH

Za vsako brco najdeš razlog  

Objavljeno 11. julij 2019 10.31 | Posodobljeno 11. julij 2019 10.47 | Piše: N. M.

Ta teden v Nedeljskih novicah pretresljive izpovedi treh žensk, žrtev nasilja, ki so brez olepšav razkrile srhljivo dogajanje za vrati njihovih domov.  

FOTO: Shutterstock 
Podobne zgodbe se vsak dan odvijajo v naši neposredni bližini, v prenekateri, na videz povsem vsakdanji slovenski družini. Samo lani so slovenski policisti obravnavali kar 1431 primerov nasilja nad ženskami. Kaj je prvi in najpomembnejši korak za izhod iz takšne situacije? Več razkrivamo v aktualnih Nedeljskih novicah.

Pišemo tudi o nesreči letala izpred treh let, ko so v okolici Predmeje umrli vsi štirje potniki. Zakaj še vedno ni končnega poročila nesreče? Ali gre morda za sabotažo?

Dotaknili smo se tudi poletne nadloge – salmonele. Zakaj so lahko vzrok zanjo že celo začimbe? Kako se lahko okužimo in kako obvarujemo pred okužbo?
 
Za vse starše pa prispevek o tem, kako namestiti aplikacije za osnovni nadzor nad telefoni otrok, da bo njihova aktivnost na družbenih omrežjih varna.

Ogromno branja za ves teden najdete v aktualnih Nedeljskih novicah, ki so obogatene s TV-vodnikom in kulinarično prilogo Odprta kuhinja. Na prodajnih mestih že od četrtka.
Deli s prijatelji