ZA MIHO IN MITJO

Za otroka iz Gerečje vasi na pomoč priskočili številni ljudje

Tudi muraši za Miho in Mitjo iz Gerečje vasi: dresa sta podarila Feri Cifra ter Rok Sirk, rokavice pa Matko Obradović.
Fotografija: Hiša groze, v kateri sta umrla Jožica in Branko Lešnik. FOTO: Aleš Andlovič
Odpri galerijo
Hiša groze, v kateri sta umrla Jožica in Branko Lešnik. FOTO: Aleš Andlovič

Najbrž ga ni med nami, ki ga ni pretresla grozljiva družinska tragedija, ko je moški v Gerečji vasi umoril partnerico ter njena mater in očeta. Živa sta ostala Mitja (sinček morilca in njegove partnerice) in njegov stric Miha, brat njegove matere.

FOTO: Arhiv NŠ Mura
FOTO: Arhiv NŠ Mura
In kot se to zgodi v Sloveniji, kjer smo vedno najenotnejši, ko je stiska, je tudi v tem primeru stekla dobrodelna akcija za oba prizadeta. Na pomoč so jima priskočili posamezniki, ustanove in organizacije, sosedi, zaposleni v šoli, dobrodelne organizacije in prijatelji, med njimi tudi Sašo Dobnik, ki vodi posebno dobrodelno dražbo.

Odzvali so se mnogi športniki in športnice, med drugimi je na licitaciji tudi Dončićev dres, svoj delež pa so primaknili tudi iz nogometne šole Mura iz Murske Sobote, kjer so znani po dobrodelnosti, bodisi sami ali skupaj s svojo navijaško skupino Black gringos.

image_alt
Lepa gesta športnih asov: stopimo skupaj za Miho in Matija


Na dražbi, katere datum še ni znan, bodo tudi nekateri izdelki črno-belih, in sicer dresa Ferija Cifra in Roka Sirka, svoje rokavice pa je poklonil Matko Obradović. Iz nogometne šole Mura so sporočili, da bodo v sodelovanju z navijači za dobrodelno dražbo poklonili nov klubski dres, na katerem so podpisi vseh igralcev.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije