USTALJEN RITEM

Za Mišo Molk težka noč, na cedilu jo je pustila Ana Roš

Objavljeno 03. junij 2020 09.28 | Posodobljeno 03. junij 2020 09.36 | Piše: N. Č.

Dolgo se je pripravljala na intervju, ki so ga na koncu odpovedali.

Miša Molk. FOTO: Mediaspeed
Televizijska voditeljica Miša Molk je imela za sabo težko noč. Svoje misli ob tem ni strnila samo v običajen sestavek, češ 'utrujena sem, moram spati, zjutraj moram zgodaj vstati, ker me čaka intervju', temveč je svoja čustva zapisala v napol literarnem besedilu.

Zvečer je bila, kot piše, zelo utrujena, vsaj telo ji je tako govorilo, a misli so bile povsem jasne. Naslednji dan naj bi imela pogovor v oddaji Z Mišo ... s svetovno znano kuharico Ano Roš, na katerega se je pripravljala precej časa. »Noč je bila razjahana. Jutro se je, presenetilo me je, zgodilo prijazno nasmejano.« Dan je nadaljevala po ustaljenem ritmu: telovadba, prha, barvanje las, kosilo ... kava. Pripravljala se je na nočni intervju, ki naj bi ga snemali šele od 21.15. A glej ga zlomka, popoldne je dobila sporočilo, da intervjuvanke Roševe ne bo v studio. »Da mora sestaviti nove krožnike za jutrišnji meni, kjer bodo tudi gosti s televizije, ki jim mora zagotoviti vse hode.«

Razočaranje je bilo zagotovo veliko, a je Molkova zaključila s pozitivnim sporočilom: »Vesela sem, da kdaj ne pomijem krožnikov, da jem joto dva dni in da mojih hodov soseda ne sliši«.
Deli s prijatelji