BIZARNI OGLAS

Za 250 tisočakov skušajo prodati stanovanje brez ogrevanja

V stanovanju v 'resnično lepi vili' se boste ogrevali na drva.
Fotografija: V stanovanju, ki ga skušajo prodati za 250 tisočakov, ni ogrevanja. FOTO: Zaslonski posnetek, nepremicnine.net
Odpri galerijo
V stanovanju, ki ga skušajo prodati za 250 tisočakov, ni ogrevanja. FOTO: Zaslonski posnetek, nepremicnine.net

Ob pregledovanju nepremičninskih oglasov se pogosto zgodi, da naletimo na kakšnega, ki nas pošteno preseneti. Včasih nas na zadnjo plat vrže astronomska cena, drugič vsebina, spet tretjič se čudimo nad tem, kakšne nepremičnine se prodajajo ali oddajajo.

Tokrat nam je v oči padel oglas za staro meščansko stanovanje v neposredni bližini železniške postaje. Začetek oglasa se bere obetavno. Obsega slabih 50 kvadratnih metrov na zanimivi lokaciji, je precej svetlo in v zelo specifični, stari a 'vendar resnično lepi vili'. Pri gradnji (hiša je bila zgrajena leta 1898) so bili uporabljeni klasični materiali, tloris je prav tako klasičen, stanovanje pa je delno predelano. A pozor, nato sledi presenečenje. V stanovanju, za katero želi prodajalec iztržiti 250.000 evrov, ni ogrevanja. Pripada pa stanovanju drvarnica s površino štirih kvadratnih metrov.

Oglas za stanovanje v vili. FOTO: Nepremicnine.net
Oglas za stanovanje v vili. FOTO: Nepremicnine.net

V oglasu, ki je bil objavljen na spletni strani nepremicine.net, so zapisali še: »Stanovanje obsega predprostor, kopalnico in majhno kuhinjo ter veliko dnevno sobo in veliko spalnico. Potrebno je korenite obnove. Ogrevanja ni. Menjana so okna. Iz sedanjega stanja stanovanja je z določenimi spremembami možno narediti zanimivo in zelo uporabno stanovanje. Stanovanju pripada še manjša shramba na hodniku, shramba v kleti in nekoliko večja drvarnica v kleti, prav tako tudi del podstrešja.«

Zapisali so še, da je hiša trenutno v fazi priprav na izvedbo centralnega ogrevanja. Kupcu pa so ob nakupu ponudili še brezplačno svetovanje arhitektke z večletno prakso pri adaptacijah in notranji opremi.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije