LJUBEZENSKO PISMO

Voščite za Valentina!

Vaše čestitke bomo sprejemali v torek, objavili pa v sredo.
Fotografija: Osrečite svojega Valentinčka z lepimi besedami, ki jih bomo objavili v Slovenskih novicah. FOTO: Guliver/Thinkstock
Odpri galerijo
Osrečite svojega Valentinčka z lepimi besedami, ki jih bomo objavili v Slovenskih novicah. FOTO: Guliver/Thinkstock

LJUBLJANA – Zima se poslavlja, počasi, a vendarle. V sredo bo valentinovo, Valentin pa velja za prvega spomladina (pomladnega svetnika), ki prinese ključ do korenin, zato se po starem kmečkem koledarju na ta dan začne prvo delo v vinogradih in na vrtovih, saj začno rastline odganjati ravno na valentinovo. Na ta dan naj bi se začeli ženiti ptički (ti se ženijo tudi na gregorjevo), zato ne preseneča, da ponekod pravijo, da se z valentinovim začenja pomlad.
Valentinovo je postalo praznik ljubezni, ki ga že tradicionalno z vami slavimo tudi pri Slovenskih novicah. In tudi letos bo tako: podarjamo vam možnost, da svojo drago ali svojega dragega osrečite – z vrtnico, rdečo, seveda, pa tradicionalno bonboniero in morda še drobnim darilcem, ki ga boste rahločutno izbrali, morda boste podarili simbolne ključe, ki vodijo do srca – tudi z lepo mislijo, željami, poljubčki, simboličnim ljubezenskim sporočilom, ki ga bomo objavili na straneh našega in vašega časopisa.
Sporočilo lahko oddate brezplačno, a število objavljenih čestitk bo omejeno s časopisnim prostorom. Voščila bomo sprejemali v torek, 13. februarja 2018, od 9. do 14. ure na telefonskih številkah 01 47 37 702 in 01 47 37 704. Čestitko lahko oddate tudi prek elektronskega naslova valentinovo@slovenskenovice.si in seveda na naši spletni strani. Objavili jih bomo prav na dan zaljubljencev, v sredo. Poslušajte svoje srce in nas pokličite oziroma nam pišite: postanite tudi vi Valentin. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije