VREMENSKA NAPOVED

Veste, kakšni dnevi so pred nami?

Zjutraj bo megleno, čez dan pa bo sončno.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Igor Modic
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Igor Modic

Ponoči bo pretežno jasno, proti jutru bo ponekod po nižinah nastala megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 4, ob morju okoli 7 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje (Arso).

V ponedeljek bo sončno, zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. Najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 17, na Primorskem do 20 stopinj.

Meglena jutra 

Obeti: V torek bo večinoma sončno, po nižinah bo zjutraj in dopoldne megla. V sredo bo v vzhodnih krajih še večinoma sončno z jutranjo in dopoldansko meglo po kotlinah, na zahodu pa bo oblačnost naraščala. V hribovitem svetu zahodne Slovenije bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodni veter.

Vremenska slika: Nad osrednjo in delom vzhodne Evrope ter severnim Balkanom je območje visokega zračnega tlaka. Nad našimi kraji se zadržuje razmeroma suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Ponoči bo pretežno jasno, proti jutru bo po kotlinah nastala megla. V ponedeljek bo delno jasno, po nekaterih nižinah se bo zjutraj in dopoldne zadrževala megla. Dopoldne in sredi dneva bo prehodno več koprenaste oblačnosti v krajih severno od nas.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije