VOJSKO

Velika iskalna akcija: iščejo italijanskega državljana

Star je 74 let.
Fotografija: FOTO: Leon Vidic, Delo
Odpri galerijo
FOTO: Leon Vidic, Delo

VOJSKO – Policisti in reševalci na gozdnem in zahtevnem terenu na območju Vojskega iščejo 74-letnega italijanskega državljana. O pogrešancu so bili novogoriški policisti prek klicnega centra obveščeni danes popoldne, zadnjič pa je bil opažen ob 14. uri, so sporočili iz PU Nova Gorica.

74-letnik se je z dvema prijateljema odpravil v gozd blizu Vojskega, tam pa so se razkropili. Po telefonu je čez čas poklical enega od njiju in mu dejal, da je padel in da zaradi poškodbe ne more hoditi. Prav tako ni točno vedel, kje je. Idrijski policisti so ob 18. uri začeli iskalno akcijo. Pridružili so se jim gasilci in pripadniki gorske reševalne službe. Pri iskanju sodelujejo tudi policisti GPU, ki so območje pregledovali z letalnikom, a pogrešanca še niso našli.

Policisti vse, ki bi kar koli vedeli o pogrešanem moškem, prosijo, da jih o tem obvestijo. To lahko storijo osebno na kateri koli policijski postaji, prek telefona 05 372 4800, intervencijske številke 113, anonimnega telefona policije 080 1200 ali elektronske pošte pp_idrija.pung@policija.si.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije