Predstavitvena informacija

Vaš avto pred zimo potrebuje pozornost

Jeseni se vedno pogosteje ozremo k pnevmatikam svojega avtomobila in se spomnimo, da bo kmalu čas, da letne zamenjamo z zimskimi.
Fotografija: Zaupajte svoje vozilo izkušenim strokovnjakom. FOTO: Renault
Odpri galerijo
Zaupajte svoje vozilo izkušenim strokovnjakom. FOTO: Renault

Zakaj ne bi letos svojega konjička preobuli pri servisu Motrio? 
Motrio je blagovna znamka servisnih storitev in nadomestnih delov, ki so jo pred 21 leti razvili pri Renaultu in je namenjena starejšim vozilom vseh znamk. Njihovi nadomestni deli po funkcionalnosti in varnosti ustrezajo originalnim delom. Niso le kakovostni, temveč tudi cenejši od originalnih – za brezskrbno uporabo jamči enoletna garancija. Servisni mojstri, ki svoje znanje redno osvežujejo in nadgrajujejo na dodatnih izobraževanjih, pa vašemu vozilu zagotovijo kakovostno vzdrževanje in brezskrbno vožnjo. 

Nadomestni deli Motrio so cenejši kot originalni, a nič manj kakovostni. FOTO: Renault
Nadomestni deli Motrio so cenejši kot originalni, a nič manj kakovostni. FOTO: Renault

V zimskih pnevmatikah Motrio je zajeto evropsko znanje
Ker je večina izdelkov Motrio skritih pod pokrovi motorjev, med najbolj opazne spadajo pnevmatike, ki so na trgu že vse od leta 2010. Te so kakovostne in cenovno ugodne, v svojih tovarnah pa jih proizvaja eden največjih evropskih proizvajalcev. Zagotavljajo odlično stabilnost in lego na cesti, dober oprijem na suhi in vrhunske zmogljivosti na mokri podlagi ter dobro odpornost proti nastanku vodnega klina (angl. aquaplaning). Razdelimo jih lahko v tri skupine, in sicer: letne pnevmatike Conquest za mestno in zunajmestno vožnjo ter Conquest Sport za večje razdalje; pnevmatike Conquest Van za lahka gospodarska vozila in zimske pnevmatike Winter Far Away. Oblikovalci zagotavljajo, da pri njihovem razvoju niso sprejemali kompromisov ne na področju varnosti niti kakovosti.

Zimska pnevmatika od 39,9 evra naprej (vključen DDV). *Cena velja za eno pnevmatiko 175/65R14 82T Winter Far Away. FOTO: Renault
Zimska pnevmatika od 39,9 evra naprej (vključen DDV). *Cena velja za eno pnevmatiko 175/65R14 82T Winter Far Away. FOTO: Renault

Ali vaše vozilo nima več veljavne tovarniške garancije in iščete ugoden servis?
V Sloveniji kar dve tretjini vozil nimata tovarniške garancije in razumljivo je, da so njihovim lastnikom v interesu cenejše storitve vzdrževanja. Glavna prednost Motria je, da so vsa servisna dela, izvedena v njihovih samostojnih servisnih delavnicah – po vsej Sloveniji jih je 15 –, podkrepljena z enoletno garancijo, kakovostno izvedbo in konkurenčnimi cenami.



FOTO: Motrio
FOTO: Motrio

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije