OB DNEVU SOLIDARNOSTI

V ponedeljek in torek brezplačen dostop do vseh digitalnih vsebin

V ponedeljek Slovenske novice zaradi dneva solidarnosti in onemogočene dostave časopisa ne bodo izšle v tiskani obliki. Zato vam bomo ta dan in v torek omogočili brezplačen dostop do vašega priljubljenega časopisa v digitalni izdaji.
Fotografija:  

 
Odpri galerijo
   

Spoštovani naročniki,

ker je v ponedeljek, 14. avgusta, dela prost dan in bo posledično s tem onemogočena dostava časopisa, se je medijska hiša Delo odločila, da na ta dan Slovenske novice ne bodo izšle v tiskani obliki. Ker želimo upravičiti poslanstvo najbolj branega časnika na sončni strani Alp in zagotoviti kar se da visoko in kakovostno informiranost prebivalstva, bodo vsebine v ponedeljek izšle v digitalizirani različici časopisa in na naši spletni strani slovenskenovice.si.

Ponedeljkove Slovenske novice boste tako lahko brezplačno prebirali na pametnih napravah (mobilnikih in tablicah) ter na vseh računalnikih z dostopom do spleta. Kako? Enostavno, potrebujete 3 minute.

Sledite trem korakom:

  1. Izpolnite obrazec na spletni strani Solidarnost.
  2. Na vaš elektronski naslov boste dobili kodo, ki omogoča brezplačno branje Novic v ponedeljek in torek.
  3. Prijavite se v vaš uporabniški račun na portalu slovenskenovice.si (ikona možica v desnem zgornjem kotu strani ali kliknite na to direktno povezavo) in v nastavitvah (»Aktivacije«) vpišite prejeto kodo. Če uporabniškega računa nimate, si ga lahko brezplačno ustvarite.

Z uspešno aktivirano kodo v vašem uporabniškem računu lahko pričnete prebirati Novice brezplačno:

  • Članki na naši spletni strani se vam bodo ob uspešni aktivaciji kode odklenili samodejno (preverite, da se je ikona možica v zgodnjem desnem kotu portala obarvala rumeno; če se ni, se prijavite znova),
  • Na naslovu tisk.delo.si boste lahko brskali po digitalizirani (PDF) ediciji,
  • Na mobilnike in tablice si iz Google Play in Appstorea lahko prenesete našo aplikacijo »Slovenske novice«. Ko jo boste prvič zagnali, se ne pozabite vpisati z uporabniškim računom, na katerem ste si aktivirali brezplačni dostop.


Tukaj so podrobnejša navodila za aktivacijo internetne kode.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije