ZANIMIVO POVEZOVANJE

V Logarjevo društvo tudi nekdanji minister stranke SD, kaj pa pravi Janša?

Okoli predsedniškega kandidata se zbirajo zanimiva imena iz sveta politike.
Fotografija: Anže Logar FOTO: Jure Eržen/delo
Odpri galerijo
Anže Logar FOTO: Jure Eržen/delo

V sredo bo Anže Logar, poslanec SDS, ustanovil društvo. Na dogodku nove civilnodružbene platforme predsedniškega kandidata bodo prisotna tudi številna znana imena. Delo razkriva, da se z Logarjevo vizijo povezovanja strinjajo tudi ekonomist Igor Masten, nekdanji minister SD Jernej Pikalo, direktor Beletrine Mitja Čander, zdravnik Rok Ravnikar in gospodarstvenik Igor Hustič.

Logarju je v svoj projekt uspelo pritegniti tudi Aljo Brglez, ki je zadnja leta vodila kabinet nekdanjega predsednika države Boruta Pahorja. Ob strani mu stoji tudi nekdanja evropska poslanka Romana Jordan, s katero je tesno sodeloval v času predsedniške kampanje, pridružuje pa se mu tudi poslanska kolegica Eva Irgl. Delo omenja še profesorja evropskega prava na Novi univerzi Mateja Avblja ter nekdanjega ministra za digitalizacijo Marka Borisa Andrijaniča.

image_alt
Anžeta Logarja še nismo videli v takšni kondiciji, objavil je fotografije (FOTO)

Logarjev strankarski šef Janez Janša je novice o ustanovitvi društva komentiral z besedami, da je takšna platforma dobrodošla popestritev v našem političnem prostoru. Pravi, da sam tega projekta ne zavrača, niti ne podpira.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije