JAVNA PRIREDITEV

V Kranjski Gori za 62. Pokal Vitranc določena območja pod video nadzorom

Na območju prireditvenega prostora v Podkorenu, bo veljal poseben režim prometa in parkiranja, ki ga bo urejal organizator.
Fotografija: Med trajanjem prireditve bo povečan promet proti Kranjski Gori, po dogodkih pa v obratni smeri. FOTO: Jože Suhadolnik
Odpri galerijo
Med trajanjem prireditve bo povečan promet proti Kranjski Gori, po dogodkih pa v obratni smeri. FOTO: Jože Suhadolnik

V okviru javne prireditve 62. Pokala Vitranc 2023, ki bo potekala med 11. in 12. marcem 2023, se pričakuje večje število obiskovalcev. Med trajanjem prireditve bo povečan promet proti Kranjski Gori, po dogodkih pa v obratni smeri. Na območju prireditvenega prostora v Podkorenu, bo veljal poseben režim prometa in parkiranja, ki ga bo urejal organizator.

Policisti pozivajo vse obiskovalce, da se poslužujejo javnih prometnih površin ter predvidenih označenih parkirnih mest organizatorja. Upoštevajo naj prometno signalizacijo, navodila organizatorja, rediteljev, občinskih redarjev in policistov.

Svetujejo, da se na območje Kranjske Gore odpravite pravočasno, v prometu bodite strpni in zagotavljajte ustrezno varnostno razdaljo. Za volan ne sedite pod vplivom alkohola ali prepovedanih drog. Vozila zaklepajte in na vidnih mestih ne puščajte predmetov. Hitrost vožnje prilagodite trenutnemu prometu, saj zaradi možnosti zastojev ali stoječe kolone, obstaja nevarnost naleta.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije