VREME

Uživajte, dokler traja, kmalu se bo občutno ohladilo

Temperature se bodo, razen  na Primorskem, komaj dvignile nad 20 stopinj Celzija.
Fotografija: Naužijte se sončnih žarkov, naslednji teden vreme ne bo tako radodarno z njimi. FOTO: Tomi Lombar, Delo
Odpri galerijo
Naužijte se sončnih žarkov, naslednji teden vreme ne bo tako radodarno z njimi. FOTO: Tomi Lombar, Delo

LJUBLJANA – Pred nami je še zadnji počitniški konec tedna, ki pa bo še pretežno sončen, z najvišjimi temperaturami okoli 30 stopinj Celzija. Z novim šolskim letom pa se ne bo skisalo le razpoloženje marsikoga, ampak tudi vreme.

Danes bo prevladovalo sončno vreme. Popoldne in zvečer bo nekaj posameznih ploh in neviht. Burja na Primorskem bo do večera ponehala. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 30, na Goriškem do 33 stopinj Celzija.
 
Preberite še:
Kakšen konec! Najprej nevihte, nato preobrat

Tudi v nedeljo bo večinoma sončno. Popoldne bodo nastajale krajevne plohe in nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 30, na Goriškem do 33 stopinj Celzija, pravi napoved agencije za okolje (Arso).
 
Preberite še:
Razkrivamo, kakšno vreme so nam napovedali za jesen

V ponedeljek bo sprva še delno sončno, popoldne pa bodo vse pogostejše plohe in nevihte. Padavine se bodo do večera okrepile in zajele vso Slovenijo. V torek dopoldne bo dež večinoma ponehal. Zapihal bo okrepljen severovzhodni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja.

V sredo kaže na delno sončno in suho vreme. Od četrtka naprej pa se bo verjetnost za padavine znova povečala. Predvidoma s četrtka na petek naj bi nas dosegla še ena hladna fronta. Ob koncu tedna pa bo, kot kaže, na naše kraje vplival ciklon nad severnim Sredozemljem, napovedujejo pri Arsu.

Občutno hladneje bo. Kakšne temperature nas čakajo, si lahko ogledate tukaj:
Vremenska napoved. FOTO: posnetek zaslona
Vremenska napoved. FOTO: posnetek zaslona

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije