Uf, ste videli, kaj je Bobovnik zabrusil Janši

Janša se je odzval na Šarčeve besede, na Janšev odziv pa nekdanji voditelj Odmevov.
Fotografija: Gledali smo ga v Odmevih, zdaj pa v Milijonarju. FOTO: Jože Suhadolnik
Odpri galerijo
Gledali smo ga v Odmevih, zdaj pa v Milijonarju. FOTO: Jože Suhadolnik

Politično dogajanje zadnje dni dviguje zimske temperature v državi. Po odmevnih besedah, ki jih je premier Marjan Šarec izrekel za časnik Delo, ko se je med drugim odzval na oceno Janeza Janše, da je trenutna vlada klinično mrtva, je dodal, da je imel prvak SDS po parlamentarnih volitvah leta 2018 priložnost sestaviti vlado, a da ponujene priložnosti za mandatarstvo ni sprejel. Navrgel mu je, da namesto tega raje napada prek twitterja.
 
Preberite tudi:
»Ni najbolj verodostojen, da bi mu kar verjeli na besedo«
Nekdanji sodelavec razkril, kakšen je v resnici Janša

Janša se je na twitterju odzval, da je tedaj vse parlamentarne stranke povabil k pogovoru. »Brez izključevanja. Je mogoče Marjan Šarec prišel vsaj na pogovor? Ni. Politična kultura na ravni Serpentinšek pač,« je zapisal.

Na ta zapis pa se je med drugim odzval nekdanji voditelj Odmevov na RTV Slovenija, zdaj pa voditelj kviza Milijonar na Planet TV. »Mogoče bi pa bilo volje za sodelovanje bistveno več, če ne bi bilo tiste z B. Požarjem koordinirane akcije na predvolilnem TV soočenju? Amaterska napaka profesionalca,« je Slavko Bobovnik zabrusil Janši in spomnil na zadnje soočenje na nacionalni televiziji pred zadnjimi parlamentarnimi volitvami.

Tedaj je Šarec vztrajno zavračal idejo, da bi šel po volitvah v koalicijo z Janšo, ki ga je nato spravil v zadrego, ko je potrdil informacije, da sta se na skrivaj sestajala in dogovarjala.
 
Preberite tudi:
Šarec po razkritju: Janša je zlorabil moje zaupanje

Bobovnik je komentiral Janšev odziv. FOTO: posnetek zaslona
Bobovnik je komentiral Janšev odziv. FOTO: posnetek zaslona

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije