Predstavitvena informacija

Vrhunski telefon po dostopni ceni

Da bodo nadobudni študenti in dijaki še lahkotneje prestopili šolski prag, jih opremite z napravami, s katerimi bodo v vsakodnevnih šolskih obveznostih še bolj uspešni.
Fotografija: FOTO: Huawei
Odpri galerijo
FOTO: Huawei

S knjigo, novimi zvezki, šolsko torbo, pa tudi z novimi pametnimi napravami – to je pravi zagon za uspešen začetek šolskega leta.

In ker se v poplavi pametnih naprav včasih prav težko znajdemo, smo za vas pripravili seznam, ki vključuje vrhunske pametne naprave po meri razigrane in radovedne mladine. Skupno vsem petim je še dvoje: izjemna kakovost in cenovna dostopnost.


 

#1 Tablica Huawei


FOTO: Huawei
FOTO: Huawei

To je pripomoček, ki je zaradi svoje praktičnosti osvojil marsikatero srce. Vedno pri roki in ravno prave velikosti, da omogoča večfunkcionalnost v vsakem trenutku – pisanje, risanje, brskanje in spremljanje najljubših videovsebin.

Tablice HUAWEI se ponašajo s sodobnim dizajnom in napredno tehnologijo. So prava izbira za šolarje, dijake in študente, priljubljene so tudi v pisarniškem okolju, doma pa so postale najboljše sopotnice za raznoliko zabavo in hitro brskanje po spletu.

V okviru akcije Back to school lahko izbirate med tablicami HUAWEI MatePad T 10, Matepad T10s in Matepad T8.

Najzmogljivejša MatePad T 10 ponuja 9,7-palčni zaslon HD v kombinaciji z EMUI 10.11, osemjedrnim procesorjem in naprednim algoritmom, kar ponuja izboljšano grafiko in povečano zmogljivost.



 



#2 Prenosni računalnik HUAWEI Matebook 


Za lažje učenje in vsakodnevno brskanje po spletu: letošnje šolsko leto bo veliko bolj zabavno in brezskrbno v družbi dveh vrhunskih prenosnikov HUAWEI MateBook D14 in D15. Odlična, elegantna in ravno prave velikosti.

Oba sta odlična izbira za opravljanje tako šolskih kot bolj zahtevnih službenih obveznosti. Sta lahka, zato ju lahko vzamete tudi na predavanja, v pisarno, na sestanek ali celo knjižnico.

HUAWEI MateBook D 14 je opremljen z odličnim zaslonom IPS z ločljivostjo 1920x1080. Robovi so tanki samo 4,8 mm, kar naredi 14-palčni zaslon FullView skoraj neskončen.
 
HUAWEI MateBook D 15 ima ponuja še več za vaše oči - 15,6-palčni zaslon IPS FullView. Z neverjetnim 87% razmerjem zaslona proti ohišju ter samo 5,3 mm tankimi robovi je popoln za gledanje filmov, ustvarjanje in delo.


 




#3 Pametni telefon HUAWEI


FOTO: Huawei
FOTO: Huawei

Mladostniški pametni telefon Huawei P40 Lite je odlična izbira za mlade, ki iščejo hitro povezljivost in brskanje po spletu ter objavljanje na družabnih omrežjih. Je odličen pripomoček za ustvarjanje najlepših spominov, saj se lahko pohvali s kar štirimi kamerami s podporo umetne inteligence.

HUAWEI P40 lite je pravi stilski lepotec z razigranim mladostniškim temperamentom. Sprednja kamera je vdelana v 6,4-palčnem (16,26 cm) zaslonu Punch FullView, zato je ta lahko večji in brez zareze. Čitalnik prstnih odtisov je nameščen ob strani in omogoča takojšnje in priročno odklepanje z eno roko.

V ponudbi Back to school lahko izberete tudi pametni telefon Psmart 2021.







#4 Brezžične slušalke HUAWEI


FOTO: Huawei
FOTO: Huawei

To je najboljša naprava tega poletja – nove brezžične slušalke FreeBuds 4i se lahko pohvalijo z neprekinjeno uporabo kar 10 ur, kar pomeni, da bodo slušalke le z enim polnjenjem zdržale cel šolski dan.

Poleg vrhunskega dizajna in elegantnega kompaktnega ohišja FreeBuds 4i ponujajo možnost aktivnega odpravljanja hrupa, kar pomeni, da senzorji v slušalkah HUAWEI FreeBuds 4i aktivno zaznavajo in zmanjšujejo hrup okolice. Ta pa tudi omogoči, da glasbo poslušate v kristalno čistem zvoku.

FreeBuds 4i so lahke in udobne brezžične slušalke, ki jih pospravite v vsak žep ali jih vzamete s sabo na športno dejavnost.







#5 Pametne ure HUAWEI


FOTO: Huawei
FOTO: Huawei

Pametne ure so v zadnjih letih postale obvezen pripomoček. Modne, stilsko dovršene in popolnoma usklajene z vašim življenjskim slogom. S pametnimi urami HUAWEI lahko merite napredek v športu, štejete korake in se povezujete z drugimi pametnimi napravami HUAWEI.

Pametne ure HUAWEI so tudi nepogrešljiv modni dodatek, s katerim boste lahko odlično dopolnili ali celo izboljšali različne urbane, športne pa tudi nekoliko bolj prefinjene stajlinge.

V akciji Back to school lahko izbirate med modeli HUAWEI Watch GT 2e, HUAWEI Watch GT 2 Pro Sport, HUAWEI Watch GT 2 Pro Classic in HUAWEI Watch Fit Active Black.






 
Naročnik oglasne vsebine je Huawei

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije