NEURADNO

Tim Gajser naj ne bi želel več biti policist!?

Osumljen ponarejena PCT-potrdila tudi najboljši motokrosist.
Fotografija: FOTO: Matej Družnik
Odpri galerijo
FOTO: Matej Družnik

V preteklih tednih je policija s posebnim oddelkom Specializiranega državnega tožilstva izvedla hišne preiskave po vsej Sloveniji, le te so opravili tudi pri petih policistih. Sumijo jih, da so imeli ponarejena PCT-potrdila oziroma so storili kaznivo dejanje dajanja podkupnine in napeljevali h kaznivemu dejanju ponarejanja uradne listine. Eden izmed teh je bil, neuradno, po pisanju nekaterih medijev, tudi štirikratni svetovni prvak Tim Gajser, ki je policist od leta 2016.

Kot smo že poročali, se šampionov oče Bogomir Gajser se na naše klice ni odzval. Vseeno smo izvedeli, da so se iz Gajserjevega moštva na neuradne informacije, odzvali dokaj žolčno. Informacije, da je njihov junak ponarejal PCT-potrdilo, so odločno zavrnili.

Zgodba bo očitno dobila epilog. Kot danes poroča portal Siol, je večkratni svetovni prvak v motokrosu po neuradnih informacijah svojega delodajalca zaprosil za sporazumno odpoved delovnega razmerja. Ta naj bi stopila v veljavo že s koncem tega meseca, torej v torek, 30. novembra.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije