NI RES

Thompson avgusta v Sloveniji? Širi se lažna objava

Ne nasedajte: na facebooku vabijo na lažni dogodek.
Fotografija: Kdaj in kje bo Thompson imel prvi koncert v Sloveniji, organizator še ne razkriva. FOTO: Jure Eržen, Delo
Odpri galerijo
Kdaj in kje bo Thompson imel prvi koncert v Sloveniji, organizator še ne razkriva. FOTO: Jure Eržen, Delo

Na facebooku se je pojavila najava dogodka, da se ljubljanske Stožice pripravljajo na koncert kontroverznega hrvaškega pevca Marka Perkovića - Thompsona. Vstopnice za koncert, ki naj bi se zgodil 22. avgusta, še niso na voljo, a je že več kot 2000 ljudi na facebooku izkazalo interes, da bi se ga udeležilo.

Lažna najava koncerta. FOTO: Facebook
Lažna najava koncerta. FOTO: Facebook

»Dragi oboževalci Thompsona, datum koncerta je izbran in usklajen, več podrobnosti o prodaji kart kmalu. Spremljajte dogodek in povabite prijatelje na koncert leta,« je zapisano ob dogodku.

Da gre za prevaro in da datum morebitnega koncerta še ni znan, nam je potrdil Thompsonov menedžer v Sloveniji Milan Trol. Dodal je, da gre za lažno novico, ki ni vredna obravnave. Kot je že dejal za Slovenske novice, bo kljub velikemu zanimanju za Thompsonov koncert še počakal na trenutek, ko bodo protikoronski ukrepi primernejši in bi se lahko občinstvo bolj sproščeno zabavalo in uživalo ob glasbi.

Odzvali so se tudi iz Arene Stožice, kjer so zapisali, da je novica o koncertu lažna. Prijavo lažnega dogodka so že oddali, kot so zapisali, a se na facebooku kljub vsemu še vedno deli.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije