Predstavitvena informacija

Tek nas druži, nasvidenje leta 2020

Medalja Ljubljanskega maratona ponosno razstavljena, noge prijetno razbolene in vznemirljiv spomin na dan, ko je v Ljubljani v usklajeni srčni frekvenci teklo skoraj 20.000 tekačev.
Fotografija: FOTO: Mercator
Odpri galerijo
FOTO: Mercator

Med njimi je bilo tudi 130 zaposlenih iz Skupine Mercator, ki so po tednih priprav za seboj uspešno pustili 10, 21 in navdihujočih 42 kilometrov. In enoglasni odgovor na vprašanje, ali se drugo leto vrnejo: »Absolutno«.

FOTO: Mercator
FOTO: Mercator

V Mercatorju so letos priprave na Lumpi tek in Ljubljanski maraton vzeli kot zavezo k boljšemu, aktivnejšemu načinu življenja. S projektom Tek na druži so h gibanju spodbujali Lumpije, svoje zaposlene in njihove družine, prijatelje ter vse vas, ki ste se lahko udeležili brezplačnih Mercatorjevih športnih delavnic pod strokovnim vodstvom. Tam so se krepili in trenirali tudi tisti zaposleni, ki so v nedeljo pogumno tekli po ljubljanskih maratonskih trasah.

FOTO: Mercator
FOTO: Mercator

Svoje zaposlene je na cilju pričakal tudi predsednik uprave Skupine Mercator Tomislav Čizmić. Kot je povedal, v Mercatorju z velikim veseljem podpirajo projekte, kot je Tek nas druži. »Ne samo zato, ker tako spodbujamo aktiven življenjski slog in ozaveščamo o pomenu zdravega načina življenja, ampak tudi zato, ker z njim povezujemo ljudi in krepimo ekipnega duha. Projektu smo srčno predani, ker smo prepričani, da je naša podpora gibanju in športu naložba v prihodnost podjetja.« Ob tem je predsednik poudaril, da se v Mercatorju zavedajo, da so njihova največja vrednost zadovoljni zaposleni, za katere želijo, da se dobro počutijo v svojem delovnem okolju. »Zato želimo tudi s projektom Tek nas druži krepiti občutek pripadnosti in zaposlenim omogočiti aktivnosti, ki pripomorejo k boljšemu počutju.«

FOTO: Mercator
FOTO: Mercator

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije