ODPOVED LETA

Tanja Fajon obtičala v Bruslju: Smo razočarani, utrujeni, jezni

Bizarno poslovanje Adrie Airways je okusila tudi naša evropska poslanka.
Fotografija: Tanja Fajon. FOTO: Blaž Samec, Delo
Odpri galerijo
Tanja Fajon. FOTO: Blaž Samec, Delo

BRUSELJ – »Toliko o AdriaAirways. Pozno zvečer so nam vendarle odpovedali let iz Bruslja v Ljubljano. In tudi jutri ni prostora?! Potniki smo razočarani, utrujeni, jezni...« je Tanja Fajon tvitnila v četrtek zvečer in se tako pridružila veliki skupini nezadovoljnih potnikov, ki jim je s svojimi odpovedmi letov Adria Airways prekrižala poslovne ali osebne načrte.


Fajonovo smo vprašali, kako se je razpletla neprijetna situacija po tem, ko je več potnikov obtičalo v Bruslju. Kot je pojasnila, ji je prek telefonske linije z Lufthanso ob pomoči prijazne dame v Berlinu, ki je bila edina dosegljiva, uspelo pozno zvečer preložiti let na danes zjutraj, in sicer prek Frankfurta v Ljubljano. »Sem redna potnica, letim tedensko med Brusljem in Ljubljano, in letalska vozovnica Econ Flex mi je omogočala spremembo,« je pojasnila poslanka.

Fajonova obžaluje, da ji sinoči ni uspelo dobiti nikogar pri Adrii Airways. Pisarne in posebna telefonska linija, ki naj bi bila sicer odprta za odpovedi letov, po besedah evropske poslanke niso bile dosegljive. »Žal mi je za potnike, ki so čakali pozno v noč in niso dobili možnosti vrnitve domov tudi danes,« še pravi Fajonova.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije