ŽE NA PRODAJNIH MESTIH

Sveže Nedeljske novice o črnogorskih tihotapcih

V aktualni številki Nedeljskih novic razkrivamo o tem, kako so se črnogorski tihotapci cigaret znova vrnili na evropsko sceno. Kje potekajo tihotapske poti? In koliko dobička imajo?
 
Fotografija: FOTO: Grška obalna straža
Odpri galerijo
FOTO: Grška obalna straža

Pišemo tudi o tem, da bo papež Frančišek septembra obiskal našega misijonarja Pedra Opeko, ki že tri desetletja pomaga revnim ljudem na Madagaskarju. 
 
In kako volčja tolpa neusmiljeno pobija pašno živino na Blokah. Za jugonostalgike pa bo zanimiva zgodba o tem, kako se je Tito znašel v Alanu Fordu.
 
V časopisu vas čaka tudi kupon za sodelovanje v poletni nagradni igri, v kateri podeljujemo 80 kopalnih vstopnic za celodnevno kopanje na izbranih slovenskih kopališčih. Prav tako podarjamo še 20 kopalnih brisač in 20 torb za na plažo.
 
Osvežene Nedeljske novice od junija izhajajo ob četrtkih, in to na kar 48 straneh, saj smo na sredino časopisa dodali tedenski TV-spored in še posebno stran o lovu in ribolovu. Posebna dodana vrednost časopisa pa je tudi priložena kulinarična priloga Odprta kuhinja.
 
Vsi naročniki Nedeljskih novic imate zagotovljeno dostavo že na dan izida. Prav tako lahko vsi kupci Nedeljskih novic časopis odslej kupujete že ob četrtkih po vsej Sloveniji, v prodaji pa bodo na voljo še ves teden.
 
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije