Švedski velikan v Sloveniji išče sodelavce

Kakšno plačo so vam pripravljeni dati, ne razkrivajo.
Fotografija: Gradnja nove trgovine Ikea se počasi zaključuje. FOTO: Jože Suhadolnik
Odpri galerijo
Gradnja nove trgovine Ikea se počasi zaključuje. FOTO: Jože Suhadolnik

Ikea je sporočila, da je trgovina v Ljubljani pod streho in da načrtuje čimprejšnje odprtje vrat trgovine. Temeljni kamen na zemljišču v ljubljanskem BTC so položili oktobra lani in napovedali, da bo trgovina na 30.000 kvadratnih metrih dokončana v enem letu. Po napovedih bo pohištvena trgovska veriga ustvarila 300 novih delovnih mest, zaposlovali pa naj bi predvsem lokalno prebivalstvo.

Preverili smo, ali Ikea med Slovenci že išče svoje nove sodelavce v trgovini. V iskalniku skupine Ikea smo našli tri zadetke za razpisana delovna mesta v Sloveniji; dve delovni mesti na področju odnosov s kupci in eno na področju trženja in komunikacij.

Pri Ikei za delo v Ljubljani iščejo specialista za vsebine na spletu (prijava do 12. maja), nekoga za nakup in dobavo izdelkov (Easy Buying Manager) in vodja ekipe zaposlenih (Checkout Services Manager). Za zadnji dve delovni mesti je rok za prijavo 13. maj.

Za prijavo na katero koli od treh razpisanih delovnih mest boste poleg drugega potrebovali dobro znanje angleščine, saj je zahtevano tako pisno kot ustno znanje tega jezika. Če boste želeli izvedeti, kakšno plačo ponujajo, pa se boste morali prijaviti, saj tega ne navajajo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije