AKCIJA SLOVENSKIH NOVIC

Ste že napisali zahtevek za zastonj elektriko?

Objavljeno 16. maj 2012 15.00 | Posodobljeno 16. maj 2012 14.01 | Piše: R. S.

Skupinska akcija bralcev Slovenskih novic žanje uspeh: v enem dnevu smo prejeli že prek sto zahtevkov za zastonj elektriko za pomoči potrebne.

Vsi bralci, ki mislite, da bi tudi vam minister Zvonko Černač moral plačevati račune za elektriko (podobno, kot jih država že šest let plačuje družini Strojanimage), imate zdaj možnost za ukrepanje. Če ste tudi vi pomoči potrebni ali vas je doletela kruta usoda, izkoristite priložnost in izpolnite spodnji obrazec. Vse zahtevke bomo zbrali in jih dostavili ministru na mizo ter in od njega zahtevali odgovore. To je naša zaveza!

Velik odziv na akcijo

V manj kot enem dnevu smo prejeli že prek sto zahtevkov, novi pa nenehno prihajajo. Čas za pošiljanje zahtevkov imate še danes, potem bomo akcijo zaključili in z zahtevki odšli v ministrovo pisarno. Pomenljivo pa je, da nas na ministrstvu poskušajo ignorirati – na obvestilo, naj v kratkem pričakujejo naš obisk, nam Damijan Križnik z ministrstva sploh ni odgovoril.

Sodelujte zdaj in izpolnite spodnji obrazec. V vašem imenu ga bomo posredovali ministru naravnost na mizo. 

Še opomba: akcija velja za pomoči potrebne za vse tiste, ki z bornimi prejemki težko shajate iz dneva v dan ali pa se je usoda kruto poigrala z vami ter boste veseli pomoči. Če se v vaši garaži skriva draga limuzina, potem lahko položnico za elektriko plačate sami.

Deli s prijatelji