Predstavitvena informacija

Ste videli, kakšno plačo in ugodnosti ponuja trgovec?

Če iščete službo s krajšim delovnim časom ter zanesljivega in odgovornega delodajalca, ste zdaj na potezi vi.
Fotografija: FOTO: HOFER
Odpri galerijo
FOTO: HOFER

Izvedeli smo namreč, da znani trgovec išče nove sodelavke in sodelavce za več svojih trgovin po Sloveniji, kandidati pa nemudoma prejmejo zaposlitev za nedoločen čas.
 
Kot vemo, sodelavke in sodelavci v prodaji podjetja HOFER že vse od vstopa na slovenski trg prejemajo nadpovprečno visoko plačilo v trgovski panogi. Več kot fer plača, krajši delovni čas in takojšnja zaposlitev za nedoločen čas - vas zanima?
 


Četrtino krajši delovnik, a za četrtino višje plačilo


Pri trgovcu zaposleni v prodaji za delo 30 ur/teden v najvišjem plačilnem razredu prejme plačilo 1284 evrov bruto, kar za 25,4 % presega slovensko minimalno plačo za 40 ur/teden. Če pogledamo še podrobneje, to pomeni, da HOFERjeva prodajalka ali prodajalec za četrtino krajši delavnik prejme četrtino višje plačilo kot večina njihovih kolegov v trgovinski branži, ki delajo polni delovni čas. Prodajalke in prodajalci za 40 ur/teden v najvišjem plačilnem razredu prejmejo 1712 evrov bruto, s čimer njihovo plačilo slovensko minimalno plačo presega za kar 67 %.

Krajši delovni čas, pravice zaposlitve za polni delovni čas


Trgovec je septembra 2020 uvedel izjemno novost na področju zaposlovanja; zaposlitveni model »HOFER (po)polni delovni čas«, o čemer smo pisali tudi na Slovenskih novicah. Novi zaposlitveni model združuje prednosti zaposlitve za polni delovni čas in hkrati ohranja krajšo delovno obveznost. To pomeni, da v povprečju sodelavke in sodelavci v prodaji in logistiki na teden delajo 10 ur manj, vseeno pa jim pripadajo vse socialne pravice polnega delovnega časa. Po uspešno zaključenem testnem obdobju so leta 2021 zaposlitev za polni delovni čas ponudili vsem zaposlenim v prodaji in logistiki, ki so pri podjetju aktivno vsaj dve leti, trenutno je v HOFER (po)polni delovni čas vključenih že več kot 1000 sodelavk in sodelavcev.
 
HOFER (po)popolni delovni čas prinaša še številne druge ugodnosti:

• polni regres v višini 1700 evrov,
• najvišje zakonsko določeno nadomestilo za prehrano (6,12 evra/dan),
• maksimalno neobdavčeno povračilo stroškov za prevoz na delo (0,18 evra/km),
• decembrsko izplačilo nagrade za poslovno uspešnost v znesku 240 evrov bruto, 
dodatno pa HOFER zaposlenim vplačuje tudi v drugi steber pokojninskega zavarovanja.

FOTO: HOFER
FOTO: HOFER



 

Naročnik oglasne vsebine je HOFER

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije