Predstavitvena informacija

Ste prvak v spanju? Zbudite se bogatejši za tisoč evrov!

V Studiu Moderna iščejo slovenskega prvaka v spanju v kraljevski disciplini na osem ur.
Fotografija: FOTO: Matic Kos / Www.matickos.com
Odpri galerijo
FOTO: Matic Kos / Www.matickos.com

Gre za najmanj stresno delovno mesto Dormeo® spalca, ki od vas zahteva le eno nalogo – da zadremate. Še več, za osem ur spanja vam plačajo 1000 evrov! To niso sanje, to je sanjska služba, za katero se lahko potegujete na www.dormeo.net/danspanja.

Studio Moderna s tradicionalnim razpisom za Dormeo® spalca že tretje leto zapored opozarja na pomen kakovostnega spanja. Ta je namreč bistvenega pomena za zdravje in počutje, njegovo pomanjkanje pa lahko prispeva celo k nekaterim bolezenskim stanjem in težavam. Navkljub hitremu življenjskemu tempu, vsakodnevnim naporom in stresu si tako vselej velja vzeti čas za krepčilni spanec. Najsi bo to praktično kjerkoli – v primeru blagovne znamke Dormeo® celo na delovnem mestu!

FOTO: Matic Kos / Www.matickos.com
FOTO: Matic Kos / Www.matickos.com

 

Kako do 1000 evrov za osem ur spanja?


Če ste polnoletni in je spanec vaš najljubši šport, v katerem zares blestite, se prijavite na aktualen razpis za prosto delovno mesto Dormeo® spalca. Vsi resni spalci lahko svojo prijavo oddate na www.dormeo.net/danspanja, in sicer do nedelje, 26. septembra 2021. Če boste izbrani kot prvak v spanju, bo vaš ležerni delovni dan 7. oktobra 2021.
 

Vaja dela prvaka!


Biti prvak v spanju je resno delo. Potrebni so red in disciplina ter vsakodnevna redna vadba vsaj osem ur na dan. Kako dobro boste vadili oziroma spali, pa je odvisno tudi od kakovostnih spalnih produktov, kot so ležišče, vzglavnik in odeja. Prav zato vam blagovna znamka Dormeo® vse do 27. septembra ponuja 20 % popusta na vsa ležišča. Izkoristite posebno akcijo in si zagotovite pravo opremo za vadbo kakovostnega in zdravega spanca.
 

Naročnik oglasne vsebine je Studio Moderna
 

Izbrano za vas

Izbrano za vas