Predstavitvena informacija

Jure šokiran nad slovensko savno: Vsi so se razkazovali (FOTO)

Poznate tisti neugodni občutek nelagodja in sramu, ko bi se pred znanimi ali neznanimi ljudmi morali sleči – v garderobi, savni ali celo na nudistični plaži? Bralec Jure nam je opisal kakšne težave je imel sam pri obisku savne.
Fotografija: FOTO: Arhiv naročnika
Odpri galerijo
FOTO: Arhiv naročnika

Star sem 32 let in še pred letom dni mi ni padlo na pamet, da bi obiskal nudistično plažo, izogibal pa sem se tudi skupnim tušem, garderobam in savnam, saj me je bilo enostavno preveč sram kazati svoje golo telo.

Pri meni je šlo verjetno za nekakšne komplekse iz srednje šole. Ker sem bil malce debelušen, so se sošolci po telovadbi občasno spravili name. Če zdaj pomislim na to, pravzaprav ni šlo za nič hujšega. Bolj zbadanje, da »imam majhnega«, in udarec s kakšno brisačo po riti med tuširanjem.

A tudi to je verjetno eden od razlogov, da sem zasovražil misel, da bi svoje golo telo kazal še komu.

Drugi razlog je bila zagotovo tudi resnica, da je bil moj penis majhen oz. vsaj manjši od povprečja.

FOTO: Arhiv naročnika
FOTO: Arhiv naročnika

Ravno pred nekaj dnevi sem na radiu slišal, da naj bi bil povprečen slovenski penis dolg dobrih 15 cm. V erekciji meni niti ni kritično izstopal, saj imam dolgega okoli 13,5 cm, večji problem je bil ta, da moj penis v povešenem stanju deluje res miniaturen, saj meri le okoli 3–4 cm.

To pa je tisto, kar lahko opazijo tudi drugi. In tisto, kar me je vedno tako skrbelo, da sem bil s tem popolnoma obremenjen.

Kaplja čez rob je bil letošnji obisk enega od velnesov na Bledu. Ker s punco že dolgo nisva bila nikjer, me je prepričala, da obiščeva velnes. Sam pri sebi sem mislil, da se bom malo kopal, v savni pa bomo tako vsi oviti v brisače.

FOTO: Freeimages.com
FOTO: Freeimages.com


A kmalu po vstopu v savno sem doživel pravi šok. Ljudje so hodili naokoli povsem goli, kot na nudistični plaži, v nekatere savne pa je bilo celo prepovedano vzeti brisačo.
 
Enostavno sem okamnel. Imel sem občutek, kot da me vsi obiskovalci savne (ki je bila kot zanalašč nabito polna) gledajo med noge, čeprav to seveda ni bilo res. A nisem si mogel pomagati. Izgovoril sem se na slabo počutje in s tem sebi in svoji dragi pokvaril tako težko pričakovani dan dopusta.

FOTO: Arhiv naročnika
FOTO: Arhiv naročnika

Ko sva prišla domov, sem zaradi »bolezni« prosil, če lahko prespim na kavču v dnevni sobi, da je ne nalezem. Takoj ko je odšla spat v sobo, sem vzel v roke mobitel in začel preverjati, kaj lahko naredim v zvezi s svojo težavo.

Prej sem že zasledil različne oglase za povečanje penisa, a po pravici povedano nisem nikoli kliknil na nobenega, saj je vse skupaj delovalo bolj tako, da bom povečal število virusov na računalniku kot kaj drugega.

FOTO: Arhiv naročnika
FOTO: Arhiv naročnika

Zato sem se najprej lotil raziskave – ali je dejansko sploh možno povečati majhen penis, vsaj za 1–2 cm?

Prebral sem nekaj strokovnih člankov, nekaj forumov (kjer večinoma ljudje pišejo neumnosti) in mnenja nekaterih strokovnjakov. Kar se mi je zdelo zanimivo, je bilo to, da so vsi bolj resni mediji, ki so poročali o tej temi, izpostavili dva izdelka, ki naj bi bila najboljša, hkrati pa so ta dva izdelka (poleg operacije) tudi strokovnjaki navajali kot edine možnosti za resnično povečanje penisa.

Šlo je za izdelka evropskega porekla – španski gel za povečanje penisa Excite in angleške obliže za povečanje penisa Xcore.

FOTO: Arhiv naročnika
FOTO: Arhiv naročnika


Cena obeh je bila praktično enaka. Okoli 40 evrov za izdelek (za cca mesec dni uporabe) oz. okoli 80 evrov za tri izdelke v različnih paketih (za tri mesece uporabe). »Ni ravno poceni,« sem najprej pomislil. A po drugi strani, če bi stalo 10 do 20 evrov, bi že vnaprej vedel, da skoraj zagotovo ne deluje.
 
Vzel sem si eno noč, da prespim. Zjutraj pa sem se dokončno odločil – vzel bom škatlico gela in škatlico obližev, da preizkusim oba izdelka (lahko se uporabljata skupaj), ki ju tako hvalijo, s temi 80 evri jaz ne bom obubožal, oni pa ne obogateli, tudi če je vse skupaj samo navaden nateg. 

Vesel sem bil, da se izdelka prodajata na slovenskih spletnih straneh (Excite: www.ExcitePovecanje.com, Xcore: www.XcorePovecanje.com), saj veliko raje naročam od domačih podjetij kot nekih tujih, ki te po možnosti še silijo v predplačilo. Tukaj sem naročil s plačilom po povzetju, zato da sem prepričan, da bom paket res prispel.

In res – že naslednji dan po naročilu je prispel paketek, lepo zapakiran, da ne bo cela vas vedela, kaj naročam. Plačal sem poštarju in na mizi odprl paket.
 
FOTO: Arhiv naročnika
FOTO: Arhiv naročnika


V njem je bila črna škatlica z gelom Excite, rdeča škatlica obližev Xcore, navodila za oba izdelka in kratko pisemce od trgovine. Sicer simpatično, ampak veliko bolj bistveno je, ali bo tudi kaj učinka.
 
Prebral sem navodila za obliže, ki so mi bili malo manj jasni glede uporabe. Obliž Xcore nalepiš na neporaščen del telesa (npr. notranji del roke, pod bicepsom ob pazduhi) in ga tam pustiš zalepljenega 24 ur. Potem ga snameš in zalepiš novega na drugo roko, nato pa tako menjavaš obe roki ves mesec.
 
Dokler je obliž nalepljen, koža absorbira koncentrirane sestavine, ki so v lepilu, in jih dovaja v telo.

Gel Excite je malce bolj enostaven – pride v mali steklenički, na katero pritisneš, stisneš nekaj kapljic na roko ali direktno na spolni ud ter razmažeš. Drugače kot obliže ga ni treba uporabljati vsak dan, pač pa zgolj neposredno (5 do 10 minut) pred erekcijo (torej pred spolnim odnosom, samozadovoljevanjem …, odvisno, kako pogosto pač to počneš).
 
In sem začel to svojo avanturo. Tole so nekako okvirni rezultati:

Prvi teden: Z obliži nisem čutil ničesar, vsaj zdelo se mi je tako. Bil sem kar malo razočaran. Po vsakem nanosu gela pa se je kar dogajalo – najprej ti penis ohladi, nato pa močno segreje (ne ravno peče, ampak je precej toplo), kar mu precej pomaga pri erekciji in dejansko v sami erekciji postane trši in večji. A po erekciji se je spet vrnil v staro stanje. Nisem bil razočaran, navdušen pa tudi ne. Punca je uživala bolj kot prej, zato ji sploh ni bilo jasno, zakaj sem »po akciji« slabe volje, a res sem pričakoval veliko več.
 
FOTO: Arhiv naročnika
FOTO: Arhiv naročnika


Drugi teden: Po cca 10 dneh uporabe obližev sem začel opažati veliko večjo željo po seksu, tudi med seksom se mi zdi, da sem postal veliko bolj zmogljiv. Glede dolžine težko rečem kar koli, je pa res, da ga nisem meril, saj sem želel, da je razlika opazna, ne pa zgolj merljiva. Pri gelu so se nadaljevale zelo trde erekcije, kar je morda tudi vplivalo na to mojo »boljšo predstavo« v postelji. Po dolgem času sem si tudi takoj po prvi akciji zaželel naslednje in punca ni imela nič proti.:)

Tretji teden: Nekako se mi zdi, da je bila največja razlika med koncem drugega tedna in koncem tretjega tedna. Končno je to opazila tudi partnerka in me vprašala, kako je to možno. Povedal sem ji za svoj »projekt« in ni mogla verjeti. Tudi sama je rekla, da je bila prepričana, da so te zgodbe privlečene za lase. Ampak niso bile. Moj penis je dejansko postajal večji!

FOTO: Arhiv naročnika
FOTO: Arhiv naročnika


Četrti teden: Tukaj sem se že kar malo grizel, da nisem izmeril začetnega stanja. A takole na pamet lahko zagotovo povem, da je šlo za spremembo nekje med 1 in 3 cm (kar je v mojem primeru ogromno!). Obližem torej dam visoko pozitivno oceno in so me res prijetno presenetili. 

Gela v četrtem tednu še nisem vsega porabil (malce je smotano, ker je steklenička takšna, da ne vidiš, koliko ga je ostalo, a po teži bi rekel, da približno 20 %). Gel je vplival predvsem na dolžino v erekciji in na spolno moč, v povešenem stanju pa so zagotovo veliko bolj učinkoviti obliži.
 
Če sem čisto iskren, obližev od takrat nisem več naročal, saj sem nekako dosegel tisto, kar sem želel. Sem pa potem še nekajkrat naročil gel v akciji (tri pakiranja), saj me res nabije z neko neverjetno seksualno energijo pred spolnim odnosom. Ne razumite me narobe – star sem dobrih 30 let in nimam težav z željo po seksu, ampak dejansko je občutek med seksom s tem gelom veliko, veliko boljši.

No, pa če sem čisto iskren – isto željo je izrazila tudi moja punca. In potem težko rečeš ne. :)

FOTO: Arhiv naročnika
FOTO: Arhiv naročnika


Torej moje osebno mnenje, na podlagi izkušenj, je, da preizkusite oba izdelka, in skoraj prepričan sem, da vam bo vsaj eden od njiju ustrezal, odvisno, kaj pač želite doseči.
 
Če imate težave z velikostjo v povešenem stanju, bodo to verjetno Xcore obliži. Če pa imate težave med seksom oz. med samo erekcijo, pa bo to skoraj zagotovo gel Excite, ker ti »spodnjega kolega« res nabije z energijo. Pa da ne bo pomote – gre za izdelka, ki temeljita na naravnih sestavinah, tako da ničesar ne tvegate!

Pazite samo, da izdelka res naročite na uradnih straneh in ne pri kakšnih preprodajalcih, saj nikoli ne veš, kaj vse so ljudje pripravljeni prodajati.
 
Uradna stran za obliže Xcore je www.XcorePovecanje.com, za gel Excite pa www.ExcitePovecanje.com

Če bi želeli več informacij o teh artiklih (ali mogoče kakšnih drugih), pa lahko tudi pokličete slovensko številko 07 600 3005.

POSEBNA AKCIJA: Za bralce Slovenskih novic pa danes tudi posebna akcija – po ekskluzivni ceni lahko preko spodnjega obrazca naročite različne kombinacije tih dveh artiklov, mi pa bomo poskrbeli, da bo vaše naročilo popolnoma varno, paket pa bo super hitro prispel na vaš naslov!

FOTO: Arhiv naročnika
FOTO: Arhiv naročnika

 
Vsebino omogoča: DTM natura d.o.o.

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije