Predstavitvena informacija

Spanje na delovnem mestu? Obvezno!

Iščemo Dormeo spalca: Odlična priložnost za najbolj noro službo na svetu – za 8 ur 1000 evrov
Fotografija: FOTO: Luka Pogorelz
Odpri galerijo
FOTO: Luka Pogorelz

Od vas zahtevamo, da spite na Dormeo delovnem mestu, pravijo v Studio Moderna. Še več, za 8 ur spanja vam plačamo 1000 EUR. Ne verjamete? Izpolnite prijavni obrazec za sanjsko službo Dormeo spalca​. Razpis za delovno mesto enodnevnega Dormeo spalca je odprt do 2. marca 2020.

S tem nenavadnim delom v Studiu Moderna z blagovno znamko Dormeo ob dnevu spanja opozarjajo na pomen kakovostnega spanja. Dejstvo je namreč, da kar tretjina Slovencev s kakovostjo svojega spanja ni zadovoljna, da živimo v stresnem vsakdanu, da je kakovostno spanje zato še toliko bolj pomembno, zato je prav, da o tem spregovorimo. In tudi na najbolj nenavadne načine pokažemo, da se z dobrimi spalnimi navadami in kakovostnimi spalnimi produkti da spati praktično kjerkoli. To je dobro dokazala tudi lanska, prva slovenska Dormeo spalka, ki je svojih 8 spalnih ur na delovnem mestu preživela v poslovalnici Dormeo Home ljubljanske Supernove.

FOTO: Luka Pogorelz
FOTO: Luka Pogorelz


No, letos je lokacija še skrivnost, je pa vsekakor še vedno aktualen razpis za delovno mesto Dormeo spalca. Do 2. marca 2020 se lahko na www.danspanja.si vse polnoletne osebe, navdušene spalke in spalci, prijavite na razpis za delo Dormeo spalca in tako v 8 urah zaslužite 1000 EUR. Delovni dan bo na dan spanja, 13. marca 2020. 

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije