ROČNE SPRETNOSTI

Služba na zavodu za zaposlovanje: plačajo tisočak, a delate goli

Objavljeno 23. september 2015 18.04 | Posodobljeno 23. september 2015 18.04 | Piše: A. L.

Zaposlitev je za nedoločen čas, zahtevana izobrazba pa je osnovnošolska, je zapisano v oglasu na spletnih straneh zavoda za zaposlovanje.

ŽALEC, LJUBLJANA – Naj bo spodobno ali ne: zavod za zaposlovanje je na svojih spletnih straneh objavil razpis za dve prosti delovni mesti erotičnega maserja. Spol pri izbiri kandidata ne igra vloge, bistveno pa je, da kandidat obvlada ročne in telesne spretnosti (zahtevana izobrazba je osnovnošolska). A spolni odnosi, tako je zapisano v oglasu, niso dovoljeni. Kaj so torej naloge bodočih zaposlenih? »Body to body erotične masaže,« je navedeno v oglasu, poleg tega pa je pripisano še, da maser ali maserka delo opravlja brez oblačil oziroma v erotičnem perilu. Od kandidata pričakujejo tudi urejenost in čistočo. Plača znaša od 1000 evrov bruto.

Delovno mesto v Žalcu

Delovni čas se lahko določi poljubno oziroma po dogovoru s sodelavci, delovni prostori pa so zelo prijetni, še navajajo v oglasu družbe Nega telesa in storitve, Lidija Ivanuša s.p., ki novo delovno silo išče za delo v Žalcu. 

Nihče se še ni javil na oglas

Tudi sami smo zavrteli številko Lidije Ivanuša in ugotovili, da pravzaprav iščejo le maserko, saj moškega trenutno ne potrebujejo. Izkušenj s tovrstnim podjetništvom sicer nima in je menda začetnica v tem. Poslovne prostore že ima, na oglas pa se ni javil še nihče.

Imate zgodbo za nas? Pišite nam.

Deli s prijatelji